Persbericht: Palmer’s Coconut Oil producten

Eén van de oudste merken in huid- en haarverzorging kondigt nieuwe verpakkingen én een nieuw product aan! In dit artikel lees je alles over Coconut Oil Formula haarproducten en de nieuwe Moisture Boost Leave-in Coditioner van Palmer’s. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Palmer's Coconut Oil Haircare

Palmer’s gebruikt waar mogelijk ethische, duurzame en biologische ingrediënten in haar producten. De Coconut Oil Formula items in dit artikel bevatten allemaal vitamine E (tocopherol) zodat je haar beschermd wordt. Daarnaast zorgt monoi-olie uit Tahiti voor intense hydratatie en herstelde elasticiteit.

Al deze producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën en sulfaten.

Palmer’s Coconut Oil Formula producten

In de Coconut Oil Formula reeks bestonden tot nu toe een shampoo, conditioner en ‘Gro treatment’. Ze hebben allemaal een nieuw, fris uiterlijk gekregen! (Je kunt de oude verpakkingen ook nog tegenkomen in de winkels.) En als je fan bent van de conditioner is er meer goed nieuws: hij is er nu in een verpakking van 400 ml.

De shampoo en conditioner zorgen voor het herstellen van droog of beschadigd haar door de rijke ingrediënten. Je haar wordt gehydrateerd waardoor de conditie van je haar verbetert. Zowel de shampoo als conditioner koop je voor € 7,99 (per 400 ml).

Palmer's Moisture Boost coconut oil producten

De Gro Treatment is een soort haarbalsem die je haar herstelt. Je brengt het aan met je handen en spoelt het niet uit. Het zorgt voor het herstellen van droog en / of beschadigd haar. Dee kost € 8,99 (pot van 150 gram).

Nieuw: Palmer’s Leave-in Conditioner

Als vierde product heeft Palmer’s een Leave-in Conditioner toegevoegd aan de Coconut Oil Formula reeks. Na het wassen en behandelen van je haar met de shampoo en conditioner spray je deze leave-in conditioner in je haar. Je spoelt het niet uit! Zo geniet je van de langdurige hydratatie waardoor je haar gehydrateerd wordt en zich geleidelijk aan herstelt.

Daarbij verbetert de doorkambaarheid van je haar omdat klitten en knopen geëlimineerd worden. Je haar wordt zacht en glad. Je kunt de spray ook op droog haar aanbrengen als het wat extra hydratatie kan gebruiken! Deze Palmer’s Leave-in Conditioner koopje voor € 9,99 (250 ml).

Ervaringen met een Leave-in Conditioner lezen? Bekijk dan ook eens dit artikel: Nature Box Spray Conditioner || Review.

Meer informatie

De in dit artikel genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De Coconut Oil Formula producten van Palmer’s koop je bijvoorbeeld bij Kruidvat en Etos. Online vind je Palmer’s onder andere bij De Online Drogist en Plein.nl.

Heb jij al ervaring met de haarproducten van Palmer's?

— Lees in dit artikel meer over Palmer’s verzorgende handcrèmes! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top