Persbericht: Palmer’s verzorgende handcrèmes

Je handen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken tijdens de kouder wordende dagen. Regen, wind en kou komt de huid vaak niet ten goede. Met één van de Palmer’s verzorgende handcrèmes is er voor iedereen een passende oplossing. Lees dus snel verder om te kijken welke crème bij jou past!

Hand cream Palmers 2022

In Palmer’s assortiment zitten drie verschillende handcrèmes:

  • Cocoa Butter
  • Coconut Hydrate
  • Raw Shea Nourish

In dit artikel vertel ik iets over alle drie. Zo weet je precies welke van deze drie geschikt is om jouw handen te verzorgen.

De Cocoa Butter handcrème herken je aan de blauwe verpakking. Cacaoboter is één van de hoofdingrediënten van Palmer’s, dus niet zo gek dat je het ook terugvindt in de handcrèmes. De meest pure cacaoboter van hoge kwaliteit halen ze uit West-Afrika. Daar worden immers ook de beste cacaobonen ter wereld gevonden. Naast cacaoboter bevat de crème vitamine E. Dit is een belangrijke antioxidant die de huidbarrière beschermt en herstelt. De crème hydrateert ruwe handen tot wel 48 uur. Hij is vegan, dierproefvrij en bevat geen parabenen en ftalaten. Ook geschikt voor mensen met eczeem.

Palmer's Cocoa Butter Coconut Raw Shea

Als tweede is er de bruine variant: Coconut Hydrate. Hij bevat duurzaam en ethisch geproduceerde kokosolie en is fairtrade gecertificeerd. Daarnaast bevat deze handcrème ook groene koffie-extract zodat roodheid van de huid verminderd wordt. Ook zorgt het ervoor dat de huidstructuur verbetert en rimpeltjes worden tegengegaan. Het lijkt wel een wondercrème! Hij bevat geen parabenen, ftalaten en kleurstoffen. Daarnaast is hij vegan en dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd.

De laatste variant heet Raw Shea Nourish en bevat sheaboter en vitamine E. Sheaboter zit boordevol antioxidanten om je huid te beschermen tegen schade van vrije radicalen. Palmer’s gebruik in de handcrèmes sheaboter afkomstig uit Burkina Faso. Daar wordt het ethisch en duurzaam geproduceerd. Deze crème, die je herkent aan de gele verpakking, is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Hij voedt en verzacht en zorgt voor een herstelde en beschermde huidbarrière. Ook deze crème is vegan, dierproefvrij en bevat geen parabenen, ftalaten en kleurstoffen.

Meer informatie

De adviesverkoopprijs van deze handcrèmes van Palmer’s is € 3,79 per stuk. Je koopt ze bijvoorbeeld via DeOnlineDrogist of Etos. Het kan zijn dat je nog oude verpakkingen tegenkomt, deze nieuwe look is er pas net.

Gebruik jij vaak handcrème in het najaar?

— Meer lezen over dit merk? Bekijk dan ook Persbericht: Palmer’s Coconut Oil producten! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top