Persbericht: PAYOT Harmonie producten

Heb je last van pigmentvlekken of onregelmatigheden op de huid? Dit kan verschillende oorzaken hebben en veel mensen van allerlei leeftijden hebben er last van. PAYOT heeft speciaal voor hen een nieuwe productlijn ontwikkeld: Harmonie. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Payot Harmonie producten tegen pigmentvlekken

Over de PAYOT Harmonie productlijn

PAYOT ontwikkelde de Harmonie producten om pigmentvlekken te corrigeren en voorkomen. Daarnaast verbeteren ze je teint en uitstraling. De producten kunnen ook gebruikt worden als je een gevoelige huid hebt. De ingrediënten zijn voor 92% van natuurlijke oorsprong. Ook bij de verpakkingen is gedacht aan het milieu: de tubes en flacons zijn namelijk recyclebaar. De doosjes waarin ze zitten bestaan voor 50% uit gerecycled papier. Dat papier komt uit duurzaam beheerde bossen zodat de impact op het milieu vermindert.

Payot Harmonie Dark Spot Correctorserum creme en lotion

Mineralen en toonaangevende actieve bestanddelen worden in de producten gecombineerd. Hierdoor wordt een optimale werking van de producten bereikt. De belangrijkste bestanddelen zijn:

  • Niacinamide en vitamine C derivaten: vitamines om de teint te egaliseren. Donkere vlekken worden verminderd en voorkomen.
  • Maansteen: dit is rijk aan essentiële sporenelementen die je teint verhelderen en een mooie uitstraling geven. Tegelijkertijd blijft de hydratatie van de huid behouden.

Hieronder lees je meer over de drie verschillende producten.

Harmonie Lotion: Moisturising Dark Spot Corrector Cleanser

Deze 3-in-1 lotion zorgt voor reiniging en diepe hydratatie van je huid en corrigeert donkere vlekken. Je krijgt niet alleen een zuivere huid, maar ook een egale, stralende teint. De lotion heeft een waterige structuur, plakt niet en je kunt hem twee keer per dag gebruiken. De adviesverkoopprijs is € 54,90 (200 ml).

Harmonie Serum: Dark Spot Corrector Radiance Serum

Dit serum uit de Harmonie lijn van PAYOT is sterk geconcentreerd en zorgt voor een egale teint. Je kunt hem tot tweemaal per dag gebruiken waardoor pigmentvlekken zullen verminderen. Het serum is geurvrij en heeft een gel-in-crème textuur. Hij bestaat voor bijna 91% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong en is zelfs geschikt voor de tere huid rondom je ogen. De adviesverkoopprijs is € 61 voor 30 ml.

Nieuwe producten tegen pigmentvlekken van PAYOT

Harmonie Jour SPF30: Dark Spot Corrector Illuminating Day Cream

Na de reiniging en het aanbrengen van het serum breng je deze diep hydraterende, verhelderende crème aan. Hij corrigeert en voorkomt het verschijnen van donkere vlekken. Daarnaast beschermt hij je huid tegen Uv-straling. De crème heeft een licht poederige finish voor een stralende huid. Hij bestaat voor bijna 85% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Je koopt hem voor € 54,90 (40 ml).

Meer informatie

De Harmonie producten van PAYOT kun je kopen bij één van de PAYOT verkooppunten bij jou in de buurt. Online kun je ze binnenkort vinden bij bijvoorbeeld Douglas en John Beerens. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij last van pigmentvlekken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top