Persbericht: PEPE Jeans parfums Cocktail Edition

De afgelopen jaren bracht PEPE Jeans al een aantal succesvolle parfums uit: Life Is Now en Celebrate. Dit jaar is het tijd voor de Cocktail Edition! Tof vormgegeven flacons in lekker vrolijke kleurtjes gaan je parfumcollectie opfleuren. Kijk snel verder voor de twee nieuwe varianten.

PEPE Jeans Cocktail Edition parfum 2021

Nu het zomerse weer eindelijk is aangebroken kan een vrolijk parfum van PEPE Jeans niet ontbreken. Dit jaar komt het merk, want al lang niet meer alleen bekend is van jeans, met de Cocktail Edition. Een parfum voor hem en een parfum voor haar. Beide verkrijgbaar in twee verschillende maten flacons.

PEPE Jeans parfums: Cocktail Edition For Her

De flacon van de vrouwelijke variant van dit zomerse parfum is uitgevoerd in de vorm van een Martini-glas. De oranje en roze tinten maken het plaatje compleet! Het parfum is opgebouwd uit de volgende noten:

  • Topnoten: rood fruit, ananas en cassis.
  • Hartnoten: een verfijnd bloemenboeket met o.a. citroenbloesem en jasmijn.
  • Basisnoten: Sandelhout, zijde musk en suikergesponnen amber.
Cocktail perfume for her 2021

Als je een parfum opspuit ruik je eerst de topnoot. Deze blijft meestal zo’n 10 minuten hangen waarna de hartnoot sterker wordt. Dit is, zoals de naam al zegt, het hart van de parfum. Je ruikt deze zo’n vier tot zes uur. Na ongeveer twee uur vermengd de hartnoot zich met de basisnoot die je vervolgens als laatste blijft ruiken.

PEPE perfumes met geurnoten

PEPE Jeans parfums: Cocktail Edition For Him

De variant die is bedoeld voor mannen (maar hee, vrouwen vinden hem vast ook lekker ruiken!) is vormgegeven in een flacon als cocktail shaker. De blauwe en groene kleuren maken hem iets mannelijker, maar zit er nog steeds erg vrolijk en zomers uit! Dit parfum bevat de volgende noten:

  • Topnoten: citrus (yuzu en grapefruit) en viooltjesblad.
  • Hartnoten: kardemom en gember.
  • Basisnoten: droog hout, mos en cederhout.
Cocktail perfume for him 2021

Beide varianten van dit parfum zijn verkrijgbaar in twee formaten. Voor de 30 ml flacons is de adviesprijs € 26,95. De For Her variant is er in 80 ml voor € 44,95 en de For Him in 100 ml voor € 44,95.

Meer informatie

Deze parfums van PEPE Jeans koop je bij Douglas, online of in de winkels. Ze zijn vanaf begin juni verkrijgbaar. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Wat vind jij van deze parfums? Lijken de geuren je wat?

Eén reactie op “Persbericht: PEPE Jeans parfums Cocktail Edition

  1. Die flesjes zijn alleen al heel leuk! Ik ben ook wel echt benieuwd naar de geuren. Volgens mij is de vrouwengeur lekker fruitig, zoet en bloemig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top