Persbericht: Persoonlijk verzorgingsadvies van Louis Widmer

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met Louis Widmer door middel van de Louis Widmer Skin Appeal producten, bedoeld om maskné (en andere onzuiverheden) tegen te gaan. Maar het merk biedt veel meer! Vandaag lees je over het persoonlijke Louis Widmer verzorgingsadvies én de toffe winactie!

Louis Widmer persoonlijke verzorgingsroutine

Ik kan me voorstellen dat je soms door de grote hoeveelheid verzorgingsproducten het ‘bos’ niet meer ziet. Louis Widmer snapt dat. Met de launch van hun nieuwe website (eind 2021) hebben ze ook een tool gelanceerd. Na het invullen van een aantal vragen krijg je persoonlijke tips over huidverzorging en natuurlijk over producten die goed bij jouw huid passen. Ik vulde hem alvast in!

Je kunt kiezen voor een advies op één van de volgende onderwerpen (of je vult hem natuurlijk 3x in!):

  • Reinigen
  • Gezichtsverzorging
  • Lichaamsverzorging
Advies over reiniging gezichtsverzorging of lichaamsverzorging

Vervolgens wordt gevraagd naar je huidtype. Wanneer je jouw keuze invult zie je eronder meteen het Louis Widmer verzorgingsadvies met de producten die het meest geschikt zijn voor jouw huid. Handig toch?

Selecteer je huidtype

Ik twijfelde nog even om ‘vette tot onzuivere huid’ aan te klikken, omdat ik veel last heb van onzuiverheden in de vettere zones van mijn gezicht. De Skin Appeal producten komen dan naar voren, dus dat was in ieder geval een goede match! Maar omdat ik ook benieuwd was naar de producten voor een gemengde huid, koos ik uiteindelijk daarvoor. Er worden me vier producten aangeraden (make-up remover, reinigingsgel, tonic en een peeling).

Ontvang je verzorgingsadvies

Na het selecteren van je huidtype zie je meteen welke producten bij jouw huidtype passen, dus dan heb je alle informatie die je nodig hebt. Om je advies te bewaren kun je hem naar jezelf laten mailen (check ook even je spambox als je niets hebt ontvangen!) en meteen lid worden van de Louis Widmer community.

Ben je blogger en wil je kans maken op € 500 aan Louis Widmer verzorgingsproducten? Publiceer dan de link naar de tool (je vindt hem hieronder bij ‘Meer informatie’) op je blog. Aan het einde van iedere maand (t/m februari 2022) wordt er een winnaar gekozen.

Meer informatie

De tool voor jouw persoonlijke Louis Widmer verzorgingsadvies (en wedstrijd) vind je via de voorgaande link! Kun je niet wachten en wil je meteen de producten kopen die uit de tool komen? Dan kun je hier een Louis Widmer verkooppunt bij jou in de buurt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top