Persbericht: PUPA Cocktail Party oogschaduw sticks

Vorige week schreef ik al over de nieuwe PUPA One Color, One Soul oogschaduwpaletten, vandaag is het de beurt aan de Cocktail Party eyeshadowsticks! Je kunt snel de deur uit door deze handige nieuwe oogschaduwstiften. Lees hier over de details en bekijk alle beschikbare kleuren!

PUPA Cocktail Party eyeshadowsticks sfeerbeeld

In deze coronatijd is PUPA geïnspireerd door iets wat we allemaal wel zouden willen: een cocktail party! Met de PUPA oogschaduwstiften in deze collectie zie je er snel feestelijk uit. Aanbrengen gaat gemakkelijk doordat de sticks goed over je ooglid glijden. Ze hebben een metallic finish en blijven goed zitten zonder te vlekken.

PUPA Cocktail party eyeshadowsticks

De PUPA Cocktail Party collectie bevat oogschaduwstiften in negen kleuren die zijn ingedeeld in drie kleurfamilies. Iedere familie is geïnspireerd door een heerlijke zomerse cocktail. De groene reeks is ontworpen op basis van de Black Mojito: donkere tinten met een vleugje mint. De geel / gouden reeks heeft alle tinten van de Pina Colada in zich en de roze tinten zijn toe te schrijven aan de Cosmopolitan.

Hieronder zie je swatches (deze afbeelding komt uit het persbericht, ik heb de sticks zelf niet geprobeerd) met de bijbehorende kleurnamen. Er zitten een aantal hele mooie tinten bij vind ik, zoals Platinum Ice en Rose Ice! Heb jij al een favoriet?

Oogschaduw sticks swatches cocktailparty

Meer informatie

De PUPA Milano Cocktail Party collectie is verkrijgbaar vanaf half mei 2021. Je kunt de oogschaduw sticks dan kopen bij één van de PUPA verkooppunten bij jou in de buurt of natuurlijk via PUPA.nl. De adviesverkoopprijs is € 19,95 per stuk (1,5 gram).

Wat vind jij de leukste kleuren?

— Toch liever een palette met poeder oogschaduw? Bekijk dan hier de PUPA One Color, One Soul collectie met een aantal prachtige oogschaduwpaletten! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top