Persbericht: PUPA – Fight Like A Woman

Volgende week is het zover: dan komt de voorjaarscollectie van PUPA beschikbaar! Vandaag laat ik je alvast zien welke mooie items PUPA heeft ontwikkeld in deze collectie met de naam Fight Like A Woman. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder om alle producten te ontdekken!

Pupa Fight Like A Woman collectie voorjaar 2021

Met deze Fight Like A Woman limited edition brengt PUPA een ode aan de vrouw. Met roze en rode verpakkingen symboliseert deze vrolijke voorjaarscollectie passie en kracht, die ongetwijfeld bij iedere vrouw aanwezig zijn. Met deze make-up kun je ze versterken!

Dual Chrome Eyeshadows

Met deze Multi-Reflective Cream-Powder Eyeshadows krijg je een sprankelende blik en geef je je oogleden een stralende finish. Ze hebben veel pigment en geven je in een handomdraai een mooie look. Hij komt in deze voorjaarscollectie in twee kleuren: Pink Power en Independent Bronze.

PUPA shimmer cream-powder oogschaduw voorjaar 2021

De adviesverkoopprijs is € 18,95 per stuk.

Multiplay Triple Purpose Eye Pencil

De Dual Chrome eyeshadows combineer je met één van deze Multiplay Triple Purpose Eye pencils. Er zijn twee bruintinten uitgebracht: 81 – Be Strong (Bronze) en 82 – Be Proud (Brownie). Je gebruikt hem als kajal voor donkere ogen, als eyeliner voor een dunne, maar intense lijn of als oogschaduw. Je kunt hem namelijk makkelijk blenden door het stevige sponsje op de achterkant.

PUPA Triple Purpose Eye Pencil

De adviesverkoopprijs is € 15,95 per stuk.

Extreme Blush Duo

Het PUPA Extreme Blush Duo uit deze Fight Like A Woman collectie heeft de naam Wilde Rose (Pink Party) meegekregen. Je kunt de twee kleuren apart gebruiken of mengen. De donkerste kleur is mat en geeft diepte aan je jukbeenderen. De lichtere kleur bevat een minimale shine waardoor je een highlight creëert.

De adviesverkoopprijs is € 22,45.

Fight Like A Woman blush en highlighter

Light Infusion Face Highlighter

Bij zo’n rood en roze collectie hoort ook een highlighter met roze toon. Don’t give up (Golden Rose) heeft ultra-fijne en stralende microparels waardoor hij een intense highlight op je gezicht geeft. Door de zijdezachte textuur mengt hij gemakkelijk op de huid.

De adviesverkoopprijs is € 23,50.

Vinyl Effect Liquid Lip Colour

Als laatste hoort bij de PUPA Fight Like A Women collectie drie kleuren Vinyl Effect Liquid Lip Colour. Niet alleen de verpakking, maar ook de kleuren zelf zien er prachtig en goed dekkend uit. De formule is verrijkt met arganolie en hyaluronzuur waardoor je lippen ook nog eens verzorgd worden.

PUPA voorjaar 2021 liquid lipsticks

De adviesverkoopprijs is € 19,75 per stuk.

Meer informatie

De producten uit de PUPA Fight Like A Woman collectie is verkrijgbaar vanaf maart 2021 bij de PUPA verkooppunten (wanneer ze geopend zijn) en natuurlijk ook via PUPA.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

De producten uit de vorige PUPA collectie, Sparkling Attitude, vond ik erg fijn, dus ik verwacht dat dit ook weer aanraders zullen zijn. Welk product uit deze collectie vind jij het meest interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top