Persbericht: PUPA It’s Delicious collectie

Er is weer een hele leuke collectie van PUPA Milano gelanceerd! De It’s Delicious collectie van PUPA staat in het teken van zoetigheden en desserts. Dan ben je bij mij aan het goed adres! Door de kleuren, vormen en geuren brengen deze producten je een goed gevoel. Kijk mee!

PUPA It's Delicious limited edition make-up 2022

Roze is de centrale kleur in deze collectie. In combinatie met rijke texturen, diepe tinten en ook een lekkere geur hier en daar is het een collectie waar je honger van krijgt!

Luscious Meringue highlighter

De highlighter ziet eruit om op te eten en heeft ook nog eens de geur van salted caramel. Hij heeft een glowy, satijnen finish en kost € 21,95.

Luscious Meringue highlighter Sweet Blush

Sweet Meringue Blush

In hetzelfde rijtje zit ook de Sweet Meringue blusher. Ook deze roze blush heeft een subtiel zoet geurtje en een glanzende finish. De prijs is hetzelfde als de highlighter: € 21,95.

Delicious Cake oogschaduwpaletten

De Delicious Cake oogschaduwpaletten van PUPA zien er prachtig uit! Beide varianten bevatten vier tinten oogschaduw met verschillende finishes. Hiermee kun je mooie neutrale looks maken, of wat opvallender door juist de donkerdere tinten te gebruiken. Je koopt de paletten voor € 21,95 per stuk.

PUPA Delicious Cake oogschaduwpaletten

Vamp! Lip Pencil

Twee van de Vamp! Lip Pencils zijn in een speciaal jasje gestoken voor deze PUPA It’s Delicious collectie. Met de kleuren Toffee en Cherry omlijn je jouw lippen of geef je ze een goede basis voor de bijpassende lipbalms. De Lip Pencils kosten € 17,95 per stuk.

Sugar Candy Lip Balms

De Sugar Candy lippenbalsems lijkt op lipsticks! Maar ze hebben een smeltende en vooral hydraterende werking. Heel fijn voor de komende koude maanden! Daarnaast geven ze ook nog een subtiel glitter-effect wat richting de feestdagen mooi meegenomen is. Je kunt kiezen uit de kleuren Diamond Caramel en Diamond Cherry. Voor beide betaal je € 18,50 per stuk.

PUPA It's Delicious lipliner lipbalm en face cleanser mousse

Yummy Cream Face Cleanser

Als laatst is er Yummy Cream. Dit is een schuimende gezichtsreiniger die ook je make-up verwijdert. Hij heeft een subtiele vanille geur en is zacht voor de huid. Je betaalt € 19,95.

Meer informatie

De PUPA It’s Delicious collectie is verkrijgbaar vanaf eind september 2022. Je koopt de items via PUPA.nl of bij een PUPA verkooppunt bij jou in de buurt. De in dit artikel genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij al eens iets van PUPA geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top