Persbericht: PUPA Milano Shine Bright

De zomer komt eraan, en dat is te merken aan de prachtige nieuwe Shine Bright collectie van PUPA Milano! Met gouden verpakkingen, details en glitters ontkom je er niet meer aan. Daarbij gaan we ook een beetje terug in de tijd, terug naar metallic oogschaduw, glossy lips en glanzende huid. Kijk verder naar deze collectie!

PUPA Milano Shine Bright 2024

PUPA Milano – Shine Bright collectie

Eyeshadow palette | € 37,50

Eyecatcher van deze zomerse collectie is het oogschaduwpalette. Hij bevat tien tinten oogschaduw met diverse finishes. De matte, shimmery en metallic tinten passen perfect bij elkaar. Je maakt in een handomdraai een neutrale en toch opvallende ooglook met dit palette!

PUPA Shine Bright eyeshadow palette 2024

Sparkling Top Coat | € 29,95

Bij ’top coat’ denk je misschien aan nagellak, maar niets is minder waar! In de Shine Bright collectie van PUPA Milano gaat het om een highlighter. Je kunt je beste features accentueren met deze zachte, goudkleurige topcoat. Hij is licht geparfumeerd met zoete, fruitige tonen dus je ruikt na het aanbrengen ook nog eens goed!

Sparkling Topcoat for skin highlighter

Jelly Lipgloss | € 19,95

Terug naar de jaren ’90 met glossy lips! Hij geeft je lippen niet alleen een mooie gouden shine, hij verzorgt ze ook. De gelachtige textuur bevat onder andere hyaluronzuur voor de nodige hydratatie.

Lipgloss met gouden glitters

Glow Mist | € 28,95

Hij heeft een verfrissend effect, een zomerse geur én hydraterende eigenschappen. En had ik al gezegd dat je er een glowy skin van krijgt? Door de toegevoegde glitterdeeltjes is dit een ware eyecatcher. Je kunt de nevel op zowel je huid als haar sprayen.

Body Oil & Glow Mist

Gel Body Oil | € 27,50

De Gel Body Oil uit de Shine Bright collectie heeft verhelderende en stralende eigenschappen. Hij bevat, net als de Glow Mist, Camellia Japonica- en amandelolie waardoor je huid gevoed en hersteld wordt. Door de gouden microparels krijgt je huid een glans. Met de fruitige, zoete geurnoten waan je jezelf in tropische oorden!

Meer informatie

Binnenkort kun je deze Shine Bright producten vinden bij je lokale vestiging van DA en aangesloten schoonheidssalons. Ook zijn ze beschikbaar via PUPA.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Spreekt deze collectie je aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top