Persbericht: PUPA One Color, One Soul

Deze lente komt PUPA met maar liefst zes nieuwe oogschaduwpaletten in de One Color, One Soul collectie. Met in elk palette vier kleuren met één dominante tint. Bekijk in dit artikel alle paletten en bepaal welke kleur het beste bij jou past. Lees snel verder!

PUPA Milano oogschaduwpaletten 1 color, 1 soul

PUPA gaat met de One Color, One Soul collectie mee met de monochrome trend: één kleur om van top tot teen te dragen, dus ook in je make-up! Daarom zijn de kleuren in de zes oogschaduwpaletten samengesteld rondom één dominante kleur. Blauw, roze, nude, er is voor ieder wat wils.

Aan de verpakking met minimalistisch ontwerp zie je meteen welk palette je te pakken hebt. Aan de binnenkant kun je, afhankelijk van het palette, drie verschillende texturen vinden. Matte oogschaduw die ultrafijn is en perfect blijft zitten. De oogschaduw met een satijnen finish zorgt voor een stralend ooglid en blend goed. Als laatste zijn er metallic tinten die romig zijn en een goed pigment hebben.

Hieronder zie je de zes paletten die de PUPA One Color, One Soul collectie bevat.

PUPA One Color, One Soul oogschaduw mei 2021

Van links naar rechts, van boven naar beneden zie je: Rose, Matt, Denim, Smokey, Nude en Plum. In ieder palette zit een afwisseling van lichte en donkere tinten waarmee je prachtige looks kunt creëren. In het Matt palette zitten enkel matte tinten. De andere paletten bevatten een variatie van de drie eerder genoemde texturen.

Meer informatie

Deze PUPA One Color, One Soul paletten zijn verkrijgbaar bij de PUPA verkooppunten vanaf mei 2021. Ook koop je ze dan via PUPA.nl. De adviesverkoopprijs is € 20,95 per palette.

Welk palette past het beste bij jou?

— Eens wat anders proberen dan poeder oogschaduw? Bekijk dan hier de PUPA Cocktail Party collectie met een aantal prachtige oogschaduwsticks! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top