Persbericht: PUPA Sun Days 2021

Alweer een leuk persbericht van PUPA: de zomercollectie Sun Days zorgt ervoor dat je deze zomer van 2021 goed beschermd én met perfecte make-up weer op het terras weer kunt zitten. Deze limited edition biedt een primer, bronzer, lippenbalsems en face- & oogschaduwpaletten. Kijk dus snel verder!

PUPA Milano Sun Days summer 2021 limited edition

De laatste tijd heeft PUPA al een aantal mooie nieuwe collecties bekend gemaakt. Voor als je door de bomen het bos niet meer ziet hier een lijstje:

En nu komt het merk met wederom een mooie nieuwe zomerse collectie. PUPA Milano heeft zich voor deze Sun Days collectie laten inspireren door de warmte en vitaliteit van de zon. De zon geeft ons energie en wekt positiviteit op. En dat is precies wat PUPA ook wil bereiken met deze producten. Vandaar de kleurkeuze voor de verpakkingen, een herinnering aan zonnige dagen en het gevoel dat die je kunnen geven.

Sun Days Anti Pollution Primer SPF30

Je begint je make-up routine natuurlijk met een primer. Hoe fijn is het dan dat deze je huid beschermd tegen vervuiling, zware metalen en sigarettenrook én SPF30 bevat? De anti-pollution wordt bewerkstelligd door het Peach Blossom Extract wat is toegevoegd. Dit beschermt de huidcellen en helpt om microdeeltjes te verwijderen waardoor je huid gezuiverd wordt.

Naast bescherming zorgt de primer voor een mooie, egale teint met een fris en natuurlijke finish. De adviesverkoopprijs is € 23,50.

PUPA anti-pollution primer en BB Bronzer met SPF30

Sun Days BB Bronzer SPF30

Als ik op warme dagen toch make-up op wil kies ik meestal voor een BB Cream en laat ik bronzers en blushes achterwege. Maar nu is er deze BB Bronzer van PUPA met SPF30. Dat klinkt als een win-win! Je huid wordt beschermd tegen schadelijke straling van de zon en voorkomt zo vroegtijdige huidveroudering. Je kunt de dekking opbouwen naar wens. De adviesverkoopprijs is € 19,50.

Sun Days Lipbalm SPF50

Met de Sun Days lippenbalsems worden je lippen extra goed beschermd, want ze bevatten SPF50. Geen droge lippen meer door de hydratatie van shea boter. Daarnaast bevatten ze vitamine E en A. Naast hydratatie en zonbescherming geven ze je lippen ook nog eens een subtiele kleur! Je kunt kiezen uit twee tinten: 001 Sun Shine en 002 Sun Kiss. De adviesverkoopprijs is € 15,95 per stuk.

PUPA Milano Lippenbalsem met SPF50

Face And Eyes Waterproof Palette

Als laatste in deze Sun Days collectie van PUPA zitten twee gezichts- en oogschaduwpaletten. Met dit palette heb je alles bij de hand voor een mooie look en de texturen zijn ook nog eens waterproof! Ideaal om mee op vakantie te nemen. Ieder palette bevat een bronzer, blush, highlighter en drie verschillende kleuren (en texturen) oogschaduw.

Hij is er in twee uitvoeringen: 001 Sun Rise en 002 Sun Set. De adviesverkoopprijs is € 27,95 per stuk.

Pupa face en oogschaduw palette 2021

Meer informatie

Deze PUPA Sun Days collectie is verkrijgbaar vanaf half mei 2021. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Je koopt deze collectie via PUPA.nl of via een PUPA verkooppunt bij jou in de buurt.

Let jij op SPF in make-up? Vind je dat een voordeel?

2 reacties op “Persbericht: PUPA Sun Days 2021

 1. Hoi,

  Heb je deze Sun Days set van Pupa toevallig zelf al geprobeerd?
  Ik zou namelijk graag willen weten hoe en of het bevalt.
  Groet,
  Mary

  1. Hi Mary,

   Ik heb de producten nog niet geprobeerd helaas! Meestal bevalt Pupa me wel, maar over deze producten kan ik dus nog niets zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top