Persbericht: PUPA Winter Blooming collectie

Je weet dat de feestdagen eraan komen als alle cosmeticamerken hun wintercollectie aankondigen. Voor PUPA is dat de Winter Blooming collectie die er weer leuk uitziet! Alleen al het sfeerbeeld wat bij het persbericht zat vind ik prachtig, dat voorspelt veel goeds. Kijk mee naar alle producten!

PUPA Winter Blooming sfeerbeeld banner

Voor deze Winter Blooming collectie is PUPA geïnspireerd door een wandeling in een weelderige tuin met magische geuren en onverwachte kleuren van de winterbloei. Gouden highlights, delicate rozenblaadjes gecombineerd met magenta, dat is wat deze collectie omschrijft. Hieronder vind je meer informatie over alle producten.

Petalips Lipsticks

Een Winter Blooming collectie kan natuurlijk niet zonder prachtige kleuren uit de iconische Petalips lijn. De twee kleuren, Tea Rose en Ruby Rose, zijn vrij neutraal. Ze hebben een subtiele rozengeur en een matte finish. Ze zijn amper voelbaar op je lippen en de kleurintensiteit kun je opbouwen. Je koopt ze voor € 16,50 per stuk.

Petalips lipstick en gloss

Petalips Care

Het tweede lipproduct in deze collectie is Petalips Care: een voedende lipbehandeling waar echte bloemblaadjes aan toegevoegd zijn. Door de natuurlijke olie worden je lippen onmiddellijk gehydrateerd en gevoed. Daarnaast heeft hij een subtiele bloemengeur. Hij kost € 21,50.

Winter Blooming oogschaduwpalette

Ook deze PUPA collectie bevat weer een prachtig oogschaduwpalette wat de toepasselijke naam Winter Blooming heeft gekregen. Hij bevat 7 tinten in drie texturen: mat, satijn en metallic. De kleuren zijn neutraal met een roze en gouden touch. Het palette heeft een adviesverkoopprijs van € 29,95.

Winter Blooming palette 2021

Multiplay oogpotlood

Met het Multiplay oogpotlood maak je deze look helemaal af, je kunt hem namelijk op drie manieren gebruiken:

  • Eyeliner: om je ogen te omlijnen.
  • Kajal: om je ooglook te intensiveren.
  • Oogschaduw: door ‘uit te vegen’ met het sponsje aan de achterkant.

Dit multifunctionele potlood is er in de kleur Woody Brown en kost € 15,90.

PUPA Multiplay oogpotlood in Woody Brown 2021

Highlighting Blush

Wow, de highlighting blush van deze Winter Blooming collectie ziet er prachtig uit! Een zachtroze tint met een lichte shimmer in het patroon van een roos. Daarbij heeft hij ook nog eens een delicate rozengeur. Je koopt hem voor € 23,95.

PUPA blush en nagellak winter 2021

Scented Nail Polish

Ik heb goede ervaringen met de nagellak van PUPA en ben dan ook blij dat in deze collectie weer twee prachtige kleuren zitten. Ze komen overeen met de kleuren lipstick, dus zo matchen je nagels altijd met je make-up! De nagellak is snel droog waarna er een delicate rozengeur vrijkomt, ik ben erg benieuwd! Je koopt een flesje voor € 8.

Winter Blooming Serum

Ook aan je huid wordt gedacht in deze collectie door de lancering van dit serum met hyaluronzuur. Het hydrateert en bevat rozenextract zodat je huid er fris en stralend uit zal zien. Daarbij wordt je huid ook nog eens beschermd tegen vervuiling. Je kunt hem twee keer per dag aanbrengen en is geschikt voor alle huidtypes. De adviesverkoopprijs is € 29,95.

Winter Blooming Serum en Eau de Toilette

Eau De Toilette

Het laatste product in deze collectie is een Eau De Toilette met een bloemige ambergeur.

  • Hoofdnoten: Cassis, Perzik, Kokossorbet, poederige noten
  • Hartnoten: Taifroos, Magnolia, Lelietje-van-dalen, Iris
  • Basisnoten: Kasjmierhout, Roze muskus, Amyris, Patchouli

Je probeert hem voor € 21,95.

Meer informatie

Momenteel staan Pupa’s Zero Calorie Chocolate producten nog in de spotlights, binnenkort maakt deze plaats voor de Winter Blooming collectie! Je koopt de collectie dan via PUPA.nl of bij één van de PUPA verkooppunten bij jou in de buurt. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Ze zijn allemaal vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Welk product spreekt jou het meeste aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top