Persbericht: PUPA Zero Calorie Chocolate

Een make-up collectie om op te eten? Daar lijkt de Zero Calorie Chocolate limited edition van PUPA Milano wel op! Bij de ontwikkeling van deze mooi producten zijn de makers geïnspireerd door chocolade. En dat proef zie je! Kijk dus snel mee naar deze leuke nieuwe herfstcollectie van 2021!

PUPA Zero Calorie Chocolate 2021

Zero Calorie Chocolate Highlighting Face Palettes

Als eerste twee prachtige highligher paletten. De eerste heeft de naam Cherry Chocolate gekregen, de tweede Caramel Chocolate. Beide paletten bevatten drie tinten en bij het openen ruik je een heerlijke chocoladegeur. De adviesverkoopprijs is € 29,95 per palette.

PUPA Milano 2021 Chocolate Highlighting face palette

Zero Calorie Chocolate Eyeshadow Palettes

De collectie bevat die oogschaduwpaletten: (van boven naar beneden) Spicy Chocolate, Ruby Chocolate en Dark Chocolate. De paletten bestaan uit zeven oogschaduwkleuren met diverse texturen. Zo kun je goed variëren. Ook deze paletten bevatten een chocoladegeur en koop je voor € 29,95.

PUPA Milano Zero Calorie Chocolate Eyeshadow Palettes 2021

Zero Calorie Chocolate Nail Polish

Het laatste onderdeel van deze herfstcollectie bestaat uit nagellak. Er is keuze uit zes bruintinten van licht naar donker. Ze hebben de namen Cream, Cappuccino, Hazelnut, Caramel, Cocoa, Brownie. De lakken dekken goed en drogen snel. Bovendien geven ze een 3D-effect door de volume gevende textuur. Als de lak gedroogd is komt de chocoladegeur vrij. Je koopt ze voor € 8 per stuk.

PUPA Zero Calorie Chocolate geurende nagellak buintinten

Meer informatie

Alle producten in deze PUPA Zero Calorie Chocolate collectie zijn dermatologisch getest en ook vrij van parabenen. Ze zijn nu te koop via één van de lokale PUPA verkooppunten of via PUPA.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Ben jij fan van chocolade?

— Meer collecties van PUPA zien? Bekijk dan bijvoorbeeld: Persbericht: PUPA Sun Days 2021, Persbericht: PUPA Cocktail Party oogschaduw sticks of Persbericht: PUPA One Color, One Soul! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top