Persbericht: Rabanne Olympéa Parfum

De succesvolle Olympéa parfumreeks van Rabanne wordt uitgebreid! De nieuwste variant, Olympéa Parfum, is een nieuwe interpretatie van de originele geur. Met warme en frisse noten belooft het weer een topper te worden! In dit artikel lees je over de bijzondere flacon, de geurnoten en het gehele Olympéa assortiment. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Rabanne Olympea new perfume

Het volledige Olympéa assortiment

Rabanne heeft in de loop der jaren al een aantal Olympéas uitgebracht. Er zijn momenteel, inclusief de nieuwe Parfum, vijf varianten van de populaire Olympéa te koop:

  • Olympéa: de inmiddels klassieke, originele geur
  • Olympéa Blossom
  • Olympéa Solar
  • Olympéa Floral
  • Olympéa Parfum

Hieronder zie je de flacons op de schaal van bloemig tot intense geurbeleving. Olympéa Blossom wordt op steeds minder plaatsen verkocht, dus mocht je nog een back-up willen, dan moet je er snel bij zijn!

Olympeafamilie vijf parfums

De nieuwe flacon trekt de lijn door. Dezelfde iconische ronde parfumfles met de gouden goddelijke vleugels en andere details. De flacon zelf is voor deze intense, diepe geur in een passend glanzend zwart uitgevoerd.

Olympéaparfums 2024

Het nieuwe Olympéa Parfum

Voor de nieuwe intense Parfum is een geur gecreëerd die zowel vrouwelijk als krachtig is. De bekende parfumeurs Paul Guerlain en Anne Flipo ontwikkelden hem samen. Vanille is wat de Olympéa-geuren met elkaar verbindt.

Voor het nieuwe parfum hebben ze een frisse toets toegevoegd door voor kruidige roze peper en aromatische salie te kiezen. In het hart ruik je een onweerstaanbaar boeket van jasmijn, rozen en oranjebloesem. In de basis liggen vanille, benzoë en muskus om de vrouwelijke sensualiteit te benadrukken.

Nieuw vrouwelijk krachtige geur 2024

Hij ruikt wat kruidig, oriëntaals en bloemig. Hieronder staan de geurnoten op een rijtje:

  • Topnoten: Roze peper, Salie
  • Hartnoten: Jasmijn, Rozenolie, Oranjebloesem
  • Basisnoten: Benzoïne, Vanilleboon, Muskus

Voor de fans van de originele Olympéa is deze intense geur een nieuwe must-have!

Meer informatie

De nieuwe Olympéa Parfum is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten zoals Douglas, ICI Paris XL en De Bijenkorf. Daar vind je ook nog andere varianten van Rabanne’s Olympéa.

De nieuwe geur is verkrijgbaar in drie verschillende formaten:

Ben jij fan van dit populaire geurtje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top