Persbericht: SHAB oogproducten 2022

SHAB is een make-up merk wat is ontstaan tijdens de coronapandemie. Oprichtster en visagiste Shabnam Ashkar liet haar creativiteit de vrije loop en SHAB was het resultaat. Misschien heb je de items wel eens gezien bij Douglas. Zo niet: dan laat ik je in dit artikel alle SHAB oogproducten zien!

SHAB oogproducten 2022

SHAB Smokey en Smokey Topaz palet

Laten we beginnen met twee oogschaduwpaletten. Met het Smokey palet en Smokey Topaz palet maak je in een handomdraai een smokey eyelook. Het zwarte Smokey palet bevat drie shimmers in verschillende tinten en een matte zwart voor het donkere effect.

Meer fan van bruintinten? Dan is het Smokey Topaz palet geschikt voor jou! Met twee matte bruintinten en twee shimmers kun je voldoende diepte creëren voor een mooie smokey eye.

Beide paletten koop je voor € 39,95 per stuk.

SHAB Smokey en Smokey Topaz palette

SHAB Nudy oogschaduwpalet

Liever wat meer mogelijkheden én wat meer kleurtjes? Dan is het SHAB Nudy palet wellicht wat voor jou! Met warme tinten als zachtroze, oker en mauve kun je eindeloos combineren. Het palet bevat 18 tinten, zowel mat als shimmer, en kost € 59,95.

SHAB oogproducten Nudy oogschaduw palette

Liquid Eyeliner

Je maakt je look helemaal af met de SHAB Liquid Eyeliner. Deze zwarte eyeliner breng je aan met het kleine kwastje waardoor je nauwkeurig kunt werken. Hij kost € 27,95.

SHAB Liquid eyeliner en 4D mascara

SHAB 4D Volume, Curl & Length mascara

Het laatste oogproduct wat momenteel in de winkels ligt is de 4D mascara. Hij heeft aan beide kanten een borsteltje en is daardoor eigenlijk twee fullsize mascara’s in één. Hij verzwaard de wimpers niet en de intens zwarte kleur blijft gegarandeerd 24 uur zitten. Je koopt hem voor € 29,95.

Browaholic Brow Pens

Update: half december bestond SHAB twee jaar! Ter ere van die gelegenheid kwam het merk met een nieuw product: de Browaholic Brow Pen. Verkrijgbaar in zeven tinten voor € 24,95. In dit artikel lees je mijn review: SHAB Browaholic Brow Pen || Review.

SHAB Browaholic brow pens 2022

Meer informatie

Naast deze oogproducten kun je ook andere items van SHAB vinden. Zo zijn er diverse lipproducten en een blush- en highlighterpalet te koop. Alle producten van SHAB zijn vegan en cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Je vindt alle producten van SHAB bij Douglas of je koopt ze via SHAB.nl.

Heb jij al eens iets van SHAB geprobeerd? Laat me weten wat de aanraders zijn in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top