Persbericht: Skin Academy ZERO Ageless lijn

Of je nou jong of al wat ouder bent: je huid verzorgen is altijd een goed idee! Skin Academy presenteert haar ZERO Ageless lijn die je huid verzorgt en beschermt. En dat met producten die 100% natuurlijk en vegan zijn. Kijk snel verder om deze mooie nieuwe skincare lijn te bekijken!

Skin academy Zero Ageless skincare 2022

Het is geen geheim dat invloeden van buitenaf zoals de zon, vervuilde lucht en vrije radicalen slecht zijn voor je huid. Ze zijn zelfs verantwoordelijk voor zo’n 90% van de huidbeschadiging! Het gevolg is dat huidveroudering steeds eerder zichtbaar wordt. En alhoewel we het ouder worden zouden moeten omarmen, is het wel zo fijn om je huid de bescherming en verzorging te bieden die het nodig heeft.

Skin Academy ontwikkelde daarom de ZERO Ageless producten die ik je in dit artikel laat zien. Ze bevatten allemaal een complex van rode esdoorn. Het bevat antioxidantrijke polyfenolen en heeft daardoor 5x de kracht van vitamine C! Dit zorgt ervoor dat de huidelasticiteit verbetert en de collageenproductie gestimuleerd wordt. Fijne lijntjes en rimpeltjes zijn daardoor minder zichtbaar!

Super Hydra Gel cleanser mask en Bright Eyes eyecream

De Super Hydra Gel heeft twee functies: Je kunt hem gebruiken als dagelijkse reiniger. Op milde wijze wordt het vuil van de dag van je huid verwijderd waarna je een fris gevoel en schoon gezicht hebt. Daarnaast kunt je hem wekelijks aanbrengen als masker. Je doffe en vermoeide teint verbetert door de kalmerende en voedende ingrediënten zoals kamille.

Voor je ogen gebruik je de krachtige Bright Eyes oogcrème. Het is een crème op plantaardige basis die tekenen van vermoeidheid en wallen aanpakt. Daarnaast bevat hij voedende botanische oliën die zorgen voor hydratatie en een herstelde beschermde huidbarrière. Fijne lijntjes zijn verminderd zichtbaar.

Glow Booster serum Midnight Moisture nachtcrème

Met het Glow Booster Daily Serum blijft je huid gehydrateerd en daardoor stralend! Zoals de andere producten bevat het rood esdoorncomplex die je huid onder andere beschermt tegen alledaagse schadelijke invloeden. Hij trekt snel in je huid en zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn.

Het laatste product in deze ZERO Ageless lijn van Skin Academy is de Midnight Moisture. Een nachtcrème die zijn werk doet terwijl jij slaapt. Het is een vochtrijke crème met natuurlijke antioxidanten. Je gestreste huid wordt daardoor gerevitaliseerd en tegelijkertijd beschermd tegen huidverouderende factoren van buitenaf. Daardoor word je wakker met een gezonde teint!

Meer informatie

De ZERO Ageless producten van Skin Academy zijn 100% natuurlijk, plantaardig en vegan. Het merk komt uit het Verenigd Koninkrijk en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Hieronder vind je de adviesverkoopprijzen per product:

  • Super Hydra Gel | 75ml | € 19,99
  • Bright Eyes | 25 ml | € 19,99
  • Glow Booster | 30 ml | € 24,99
  • Midnight Moisture | 50 ml | € 24,99
Heb jij al ervaring met producten van Skin Academy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top