Persbericht: SKOON Facecare

SKOON is een Nederlands merk wat tot nu toe vooral bekend stond om haar duurzame, natuurlijke haarverzorging in de vorm van onder andere shampoo bars. Onlangs kondigde SKOON haar facecare producten aan, om je gezicht te reinigen en verzorgen. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

SKOON facecare banner

SKOON 3 in 1 Cleansing Bar

Er zijn twee Cleansing Bars ontwikkeld die mild zijn voor je huid, maar effectief in het verwijderen van (waterproof) make-up. Ze zijn vegan, plasticvrij, zeepvrij en 100% gecertificeerd natuurlijk.

Ze komen in een blikje waarin je ze mee kunt nemen (ook in je handbagage!). Er is een cleansing bar zonder parfum voor de gevoelige huid en een variant voor de normale tot vette huid. Beide kosten € 10,49 voor 50 gram.

Facewash cleanser bar makeupremover

SKOON herbruikbare wattenschijfjes

Bij duurzame gezichtsreiniging kunnen herbruikbare wattenschijfjes uiteraard niet ontbreken! Bij de SKOON face care producten vind je dan ook een verpakking met zeven bamboe wattenschijfjes (en een waszakje) en een bamboe houder voor de schijfjes.

De re-usable face pads hebben twee kanten: een zachte kant voor bijvoorbeeld rondom je ogen en een zachte kant met structuur voor de rest van je gezicht. Ze zijn tot wel 1000x te gebruiken! Je koopt ze voor € 8,49.

Bamboo wattenschijfjes met houder

De wattenschijfjes bewaar je in de ronde bamboe houder waar ze alle zeven in passen. Het is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens leuk uit in je badkamer! Hij kost € 10,49.

SKOON Intense Facecare

Bij een ochtend- en avondroutine horen ook een dag- en nachtcrème. De Intense Care crèmes van SKOON zijn geschikt voor ieder huidtype. Beide bevatten onder andere:

  • Astaxanthine: een antioxidant en carotenoïde.
  • Vitamine E: bescherming tegen vrije radicalen.
  • Amandelolie: rijk aan vitamine A, B en E.
  • Guggul: Ayurvedisch kruid met verjongende werking.
SKOON Intense Care dagcreme en nachtcreme

De dagcrème werkt actief tegen fijne lijntjes en rimpeltjes terwijl de nachtcrème je huid goed hydrateert tijdens het slapen. De crèmes vullen elkaar goed aan. Ze kosten € 17,95 per pot van 100 ml.

Inmiddels heeft SKOON een dagcrème met SPF toegevoegd aan haar verzorgingsassortiment. Je bekijkt hem hier: SKOON Sundefense Face Cream.

SKOON Sensitive Facecare

Heb je een gevoelige huid? Dan zijn deze SKOON Sensitive dagcrème en nachtcrème voor jou! Beide bevatten onder andere de volgende werkzame ingrediënten:

  • Hyaluronzuur Triple Moleculair: vochtvasthoudend en hydraterend.
  • Co-enzym Q10: natuurlijke antioxidant, beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.
  • Haverextract: hydraterend en huidverbeterend.
  • Squalaan: plantaardige, droge olie die vochtverlies voorkomt en je huid versoepelt.
SKOON Sensitive Care dagcreme en nachtcreme

Door beide crèmes te gebruiken gedurende lange tijd wordt je huid egaler, zachter en voelt hij meer ontspannen aan. Ze zijn rijk en romig qua textuur en voelen comfortabel aan. Per pot van 100 ml betaal je € 17,95.

Meer informatie

Deze SKOON facecare producten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de SKOON webshop. Binnenkort vind je ze in de winkels van onder andere Erica Kruiderijen, Ekoplaza en bepaalde drogisterijen. Online vind je ze bijvoorbeeld bij Plein.nl. De producten zijn vegan, plasticvrij en dierproefvrij. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurlijk gecertificeerde ingrediënten, waardoor de producten een Cosmos Natural ‘Certified Natural Cosmetics’ keurmerk hebben.

Ben jij al overstapt op natuurlijke, duurzame gezichtsreiniging en -verzorging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top