Persbericht: SKOON Sundefense Face Cream met SPF

Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef overt het SKOON assortiment met gezichtsproducten. Inmiddels is de reeks uitgebreid. SKOON ontwikkelde namelijk een natuurlijke gezichtscrème met SPF 30: de Sundefense Face Cream. In dit artikel lees je er alles over, dus kijk snel verder!

SKOON nieuwe gezichtscreme met SPF 30

SKOON staat bekend om haar duurzame, natuurlijke verzorgingsproducten. Ze zijn allemaal vegan en COSMOS Natural gecertificeerd. SKOON maakt geen gebruik van chemische geur- en kleurstoffen, alle items zijn biologisch afbreekbaar.

SKOON Sundefense Face Cream

SKOON had al twee dagcrèmes in haar assortiment, net als twee bijpassende nachtcrèmes voor dezelfde huidbehoefte. Nu komt daar een dagcrème bij.

De Sundefense dagcrème van SKOON bevat SPF30. De crème bevat een breedspectrum mineraal filter in de vorm van zinkoxide zonder nano-deeltjes. Dit betekent dat hij beschermt tegen zowel UV-A als UV-B straling.

Meer lezen over SPF en hoe UV-straling werkt? Klik dan door naar dit artikel: Alles wat je wil weten over zonnebrandcrème.
SKOON Sundefense gezichtscreme met SPF 30

De Sundefense Face Cream laat geen witte waas achter (als je een donkere huid hebt zou je nog een lichte gloed kunnen zien). Daarnaast is hij gemakkelijk uit te smeren door de vloeibare textuur. De crème wordt snel door de huid opgenomen en hydrateert tegelijkertijd de huid. Hij heeft een subtiele geur die je aan de zomer doet denken. Net als de verpakking trouwens, de bruine glazen pot is bedekt met een vrolijke, oranje etiket.

Zoals je mag verwachten van SKOON is de crème daarbij vegan, COSMOS Natural gecertificeerd, cruelty-free en vrij van plastic en aluminium.

Meer informatie

De SKOON Sundefense Face Cream met SPF30 is inmiddels verkrijgbaar via de SKOON webshop. Daarnaast vind je de crème bij De Online Drogist en bol.com. Het merk wordt ook verkocht bij Plein.nl, daar zie ik deze crème nog niet staan maar zal hij ongetwijfeld binnenkort verschijnen.

De adviesverkoopprijs van de gezichtscrème is € 24,95, de pot bevat 100 ml.

Heb jij al ervaring met producten van SKOON?

— Meer lezen over het merk? Bekijk dan ook eens dit artikel: Nieuwe Solid Shampoo Bars van SKOON. —

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top