Persbericht: The Body Shop Full Magnolia Parfum

Het is alweer een aantal maanden geleden dat de Full Flowers Fragrance Collection uitkwam. Hij bestond uit vier heerlijke, op bloemen geïnspireerde geuren. Inmiddels heeft The Body Shop een vijfde parfum ontwikkeld: Full Magnolia. In dit artikel lees je er alles over én laat ik de andere vier ook zien. Welke geur is jouw favoriet?

Nieuw The Body Shop Full Magnolia Parfum

Over de magnolia

De nieuwste aanwinst in de Full Flowers parfum collectie van The Body Shop is gebaseerd op de geuren van de magnolia. Dit is een boom die al 100 miljoen jaar oud is. Hij staat symbool voor doorzettingsvermogen, volharding en schoonheid.

Oorspronkelijk is de boom afkomstig uit Azie. Inmiddels worden diverse soorten van de magnolia-familie over de hele wereld geteeld waardoor je ze bijvoorbeeld ook in Europa kunt tegenkomen.

De boom staat bekend om zijn grote, geurende bloemen. Hij bloeit in het voorjaar, soms zelfs al voor hij bladeren krijgt. Om een krachtige essentiële olie te verkrijgen worden die bloemen met stoom gedistilleerd.

Het nieuwe Full Magnolia Parfum

In het nieuwe Full Magnolia Parfum van The Body Shop is geprobeerd de bloemige geur van de bloem te vatten. Daarvoor is niet alleen magnolia-extract voor gebruikt. De geur bevat tevens noten van rabarber en zachte witte houtsoorten. Daardoor is het een heldere, fruitige én bloemige geur tegelijk geworden.

Het Magnolia Eau de Parfum is geschikt voor veganisten en bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De magnoliabloesem die gebruikt wordt voor de essentiële olie in dit parfum wordt met de hand geplukt in de zuidelijke provincies van China.

Assortiment EauDeParfum TBS FullFlowers

De gehele Full Flowers Collectie van The Body Shop

Met de toevoeging van Full Magnolia bestaat de Full Flowers Fragrance Collection van The Body Shop uit vijf genderloze geuren. Wat ze allemaal gemeen hebben?

  • De flacons zijn gemaakt van gerecycled glas.
  • De parfums bestaan voor minstens 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • De formules zijn geschikt voor veganisten.

Daarnaast zien ze er erg vrolijk uit en zijn ze natuurlijk allemaal gebaseerd op een heerlijk ruikende bloem!

The Body Shop Full Flowers Parfums 2023

Hierboven zie je alle vijf de geuren op een rij, met eronder het karakter van de geur. Meer lezen over de eerdere geuren en mijn ervaring ermee? Klik dan door naar het artikel wat ik eerder schreef over de The Body Shop Full Flowers Parfums.

Meer informatie

Het Full Magnolia Eau de Parfum koop je, net als de andere vier geuren, bij The Body Shop. Alle varianten kosten € 49 per stuk, een flacon bevat 75 ml.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top