Persbericht: The Body Shop Giftsets 2023

Gisteren kon je al lezen over de twee kerstcollecties van The Body Shop van 2023, vandaag is het de beurt aan de vele giftsets! Met Sinterklaas en de feestdagen wil je degenen om je heen (of jezelf) wellicht een cadeautje geven. In dit artikel vind je daar de inspiratie voor, dus kijk nu snel verder!

The Body Shop giftsets feestdagen kerst 2023

De sint- en kerstcollecties bestaan niet alleen uit de twee nieuwe limited edition producten en drie toffe adventskalenders. Er zijn ook in 2023 weer talloze giftsets van The Body Shop om uit te kiezen. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd de handige cadeaugids raadplegen, een keuzehulp voor de juiste giftset voor iedereen!

‘Positive change starts with a gift’

Het motto van The Body Shop tijdens de decembermaand is: Positive change starts with a gift. Ofwel: Positieve verandering begint met een cadeau.

Wat dat betekent is dat je met het kopen van een cadeau niet alleen de ontvanger blij maakt, maar ook de Community Fair Trade partners over de hele wereld. Dit zijn traditionele ambachtslieden, plattelandscoöperaties en kleine producenten uit diverse landen. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied. The Body Shop doet op een eerlijke manier zaken met hen waardoor het programma leidt tot grote voordelen voor duizenden mensen in deze vaak wat armere gemeenschappen.

Alle cadeausets zijn dit jaar verrijkt met ingrediënten en/of verpakkingen die zijn ingekocht in het kader van het Community Fair Trade programma. Zo kun jij ook een steentje bijdragen om de wereld iets mooier en eerlijker te maken!

Nog meer goed doen? Alle verpakkingen van de sint- en kerstcadeaus kun je hergebruiken en/of zijn volledig worden gerecycled. Meer dan de helft is ontworpen om te hergebruiken, dit zie je aan de leuke mandjes, tasjes en beauty cases waar sommige sets in zitten. Daarbij zijn alle verpakkingen volledige te recyclen.

TBS cadeausets 2023

Los van de cadeausets voor de feestdagen zijn speciale refill-bottles verkrijgbaar die je bij één van de 900 Refill Stations kunt laten hervullen met shampoo, conditioner, showergel of handzeep als ze leeg zijn. Extra goed voor het milieu én je portemonnee!

In het artikel achter de link laat ik drie The Body Shop giftsets in diverse categorieën aan je zien!

The Body Shop cadeau ideeën voor de feestdagen

Wil je één van de The Body Shop giftsets van 2023 cadeau doen (of kopen voor jezelf) maar kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk eindeloos scrollen door de opties op de The Body Shop website. Je kunt ook gestructureerder te werk gaan door jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Naar wat voor soort set ben je op zoek? Houd de ontvanger van lichaamsverzorging, parfums, make-up of skincare?
  • Wat mag de cadeauset kosten? Bij The Body Shop variëren ze van € 10 tot € 75.
  • Welke geurlijn spreekt jou (of de ontvanger) het meeste aan?

Op basis van die antwoorden kun je de meest geschikte sets filteren in de cadeaugids. Overigens zie je dan ook losse producten staan waarmee je zelf een set kunt samenstellen, zo wordt het cadeau pas echt persoonlijk!

Lichaamsverzorging TBS giftsets 2023

Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten opgenoemd:

Eigenlijk zijn er van elke populaire geurlijn wel cadeausets verkrijgbaar. Er is zoveel keuze dat er altijd wel een passende giftset is, zelfs voor mannen.

The Body Shop parfum giftsets feestdagen 2023

Meer informatie

De giftsets voor 2023 zijn nu verkrijgbaar bij The Body Shop! Wacht niet te lang, want de leukste sets zijn natuurlijk het snelst uitverkocht. In dit artikel vond je meer informatie over de sets en zag je al een aantal cadeaus voorbij komen. Je bekijkt het gehele overzicht natuurlijk op The Body Shop website. Succes met kiezen!

Wil je een impressie van The Body Shop producten, klik dan door op voorgaande link om mijn artikelen te bekijken.

Heb jij al cadeaus voor de feestdagen gekocht?

The Body Shop banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top