Persbericht: The Body Shop Kerstcollecties 2023

Het einde van het jaar nadert en dat betekent ook: nieuwe limited edition collecties! The Body Shop heeft voor 2023 twee kerstcollecties ontwikkeld: Cherries & Cheer en Pears & Share. In dit artikel vertel ik je meer over de collecties en laat ik je de producten zien, dus kijk snel verder om te starten met het feestgevoel!

The Body Shop kerstcollecties winter 2023

The Body Shop Limited Editions winter 2023

Na de warme Vanilla Pumpkin producten zijn de twee collecties voor de feestdagen gebaseerd op fruitige geuren en feestelijke texturen. Tijdens het kerstdiner zie je kersen en peer nog wel eens voorbij komen in heerlijke desserts, vandaar de keuze om de collecties rond deze twee geuren op te bouwen.

Beide collecties bevatten enkel bodycare. Voor gezichtsverzorging, parfum en make-up kun je bij The Body Shop giftsets slagen!

TBS Cherries & Cheer Pears & Share

De twee collecties zijn gecertificeerd vegan. Met uitzonding van de geursprays bevatten alle producten uit deze lijnen ingrediënten uit het Community Fair Trade programma van The Body Shop.

Via de volgende link lees je meer over de The Body Shop limited edition producten die ik probeerde uit beide limited edition collecties!

Cherries & Cheer

Stel je voor: de geur van warme kersen, heerlijk zoet en fruitig. Samen met de geur van amandelmelk en pioenroos is dat de topnoot van de Cherries & Cheer collectie van The Body Shop. Vanille en musk liggen in de basis van de geur.

Voor deze eerste van de twee kerstcollecties van 2023 heeft The Body Shop twee nieuwe producten ontwikkeld. Een Nourishing Body & Massage Oil die je zelf als voedende lichaamsolie kunt aanbrengen, of natuurlijk kunt gebruiken bij een heerlijke massage. Daarnaast is de Body & Space Mist nieuw. Een multifunctionele spray als parfum of om je huid te hullen in een heerlijke geur tijdens de feestdagen.

TBS Cherries and Cheer kerst 2023

Je herkent deze feestelijke collectie aan de vrolijke rood / roze verpakking. In de Cherries & Cheer collectie vind je de volgende producten:

Daarnaast zijn er twee giftsets verkrijgbaar die in het teken staan van deze kerstcollectie, je vindt alle producten bij elkaar op deze The Body Shop productpagina.

Pears & Share

De geur van peer is wat frisser én relaxter. Ontsnap aan de kerstdrukte met de knusse, rustgevende geur van de Pears & Share collectie! Perenextract wordt gecombineerd met topnoten van sleedoornbes, pioenroos en aardbeiensorbet. In de basisnoten zitten musk en tonkaboon voor een sensuele geursensatie.

In de Pears & Share collectie vind je zeven producten. Bijvoorbeeld de inmiddels iconische Body Butter en Body Yogurt zijn verkrijgbaar in deze geur.

TBS Pears & Share kerst 2023

Ook van de Pears & Share kerstcollectie zijn twee giftsets verkrijgbaar. Alle items kun je bekijken via deze pagina op de The Body Shop website.

Meer informatie

Interesse in (één van) deze twee kerstcollecties 2023 van The Body Shop? Wees er snel bij, want ze zijn maar beperkt verkrijgbaar! Je koopt ze nu via The Body Shop website of bij één van de verkooppunten.

Meer informatie over The Body Shop giftsets van 2023 vind je via deze link!

Alle producten van The Body Shop zijn dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd. Alle items uit deze twee collecties zijn geschikt voor veganisten.

Welke van deze twee geurlijnen spreekt jou het meest aan?

The Body Shop banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top