Persbericht: Weleda huidverzorging met granaatappel en maca

Weleda gaat de strijd aan met veroudering van de huid door nieuwe huidverzorging met granaatappel en maca-peptiden. De Verstevigende Gezichtsverzorging in deze lijn bevat dit krachtige duo van ingrediënten voor een stevige, stralende huid. Kijk dus snel verder voor meer informatie!

Weleda Granaatappel Maca huidverzorging

Naarmate je ouder wordt kan je huid wat hulp gebruiken als het gaat om versteviging en een soepele huid. Vocht wordt minder snel opgenomen, fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Deze huidverzorging van Weleda is daarom ontwikkeld voor de 40+ huid. Hij gaat tekenen van huidveroudering tegen en dat allemaal op een natuurlijke manier.

Met de unieke combinatie van biologische granaatappelpitolie en peptiden van biologische macawortel zorgt Weleda ervoor dat anti-oxidanten, vitamine C, zink, ijzer en calcium samenkomen. Maca staat bekend als ‘Peruaanse Ginseng’ en groeit in het Andesgebergte onder barre omstandigheden. Uit de wortels worden peptiden gehaald die je huid ondersteunen en een frisse gloed geven.

Natuurlijke anti-age huidverzorgingsproducten

In deze lijn met huidverzorging heeft Weleda vijf producten ontwikkeld voor een complete gezichtsverzorgingsroutine. Je gebruikt ze het beste in onderstaande volgorde:

  • Oogcontourcrème
  • Serum
  • Dagcrème / Nachtcrème
  • Gezichtsolie

De gezichtsolie kun je los gebruiken, in plaats de dag- of nachtcrème of mengen met je crème. Dit is ook het enige product uit deze lijn dat geen maca-peptiden bevat.

Het serum, de oogcontourcrème en dag- en nachtcrème probeerde ik uit! Je leest er alles over in dit artikel: Weleda Verstevigende Huidverzorging || Review!

Alle items zijn vegan, natuurlijk en zorgen ervoor dat rimpels verminderd worden. Daarnaast hebben ze ook nog hun eigen fijne eigenschappen. De oogcontourcrème vermindert donkere kringen en wallen. Hij is geschikt voor dragers van contactlenzen. Het serum geeft je huid een onmiddellijke én langdurige hydratatie-boost.

Met de dagcrème geniet je huid van langdurige hydratatie en wordt hij tegelijkertijd beschermd tegen blauw licht afkomstig van schermen. De nachtcrème zorgt voor een gevoede huid en activeert de celvernieuwing. De gezichtsolie bevat een anti-pollution formule waardoor je huid beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

Goed om te weten: deze nieuwe lijn vervangt de oude ‘Verstevigende’-producten met granaatappel (wit met rode verpakkingen).

Meer informatie

De verstevigende huidverzorging van Weleda met granaatappel en maca is vanaf nu verkrijgbaar bij de Weleda verkooppunten. Je vindt ze bijvoorbeeld bij Etos, DA drogist en Holland & Barrett. Online zijn ze binnenkort beschikbaar bij bijvoorbeeld Ecco Verde, Plein.nl, Wehkamp en Big Green Smile.

Alle producten uit deze lijn bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn vegan. Weleda is een cruelty-free merk en de producten dragen het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Voor meer informatie kun je onderstaande links volgen, ze verwijzen naar de Weleda website. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij al ervaring met huidverzorging van Weleda?

— Meer lezen over de producten van Weleda? Klik dan door op voorgaande link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top