Persbericht: Weleda Shower Bars

Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker: Shower Bars! Simpel gezegd zijn het stukken zeep die je als douchegel gebruikt. Goed voor het milieu en ze gaan lang mee! Het was dan ook een kwestie van tijd voor Weleda haar eigen Shower Bars uit zou brengen. Kijk mee!

Weleda Shower Bars 2022

Vaak zitten reguliere doucheproducten in een plastic verpakking wat belastend is voor het milieu. De shower bars van Weleda zitten in een plasticvrije, kartonnen verpakking die eenvoudig te recyclen is. Daarbij gaat een shower bar wel 2 keer langer mee dan een normaal doucheproduct van 150 ml.

Er zijn vier verschillende varianten van de shower bar verkrijgbaar. Ze zijn allemaal plantaardig en bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Zo zit er bijvoorbeeld shea boter in en pure etherische oliën waarvan de geur onder de douche tot leven komt. Hierdoor worden je zintuigen geprikkeld en hebben ze een aromatherapeutische werking.

Weleda Body Wash Bar Ginger Petitgrain

Hieronder lees je meer over de afzonderlijke varianten.

Gember + Petitgrain

Heb je moeite met opstaan en goed wakker worden in de ochtend? Kies dan voor de verkwikkende combinatie van Gember + Petitgrain! Je krijgt hiervan een boost onder de douche waardoor je de dag weer aan kan.

Ylang Ylang + Iris

De shower bar met Ylang Ylang + Iris zorgt voor een bloemige ervaring waardoor je lichaam en geest weer in harmonie zijn.

Weleda Shower Bars 4 varianten

Lavendel + Vetiver

Wanneer je jezelf gespannen voelt of geen rust kunt vinden is het een goed idee om onder de douche te gaan staan met de Lavendel + Vetiver shower bar van Weleda. Deze mix helpt je lichaam en geest weer ontspannen.

Geranium + Litsea Cubeba

De vierde variant van alle shower bars van Weleda is degene met Geranium + Litsea Cubeba. Hierdoor kom je weer vol leven en fris onder de douche vandaan. Hij heeft namelijk een opbeurende werking.

Meer informatie

Deze Weleda Shower Bars hebben allemaal 100% natuurlijke ingrediënten en geuren. Eén shower bar is 75 gram, je koopt ze voor € 7,49 per stuk. Weleda producten zijn te koop bij onder andere Holland & Barrett, Big Green Smile, Wehkamp en Plein.nl. Een volledige lijst met Weleda verkooppunten vind je via de link.

Gebruik jij wel eens een shower bar?

— Meer lezen over Weleda? Bekijk dan dit artikel: Weleda Skin Food Body Butter || Review! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top