Persbericht: Yves Rocher Body Renovation

Dit jaar komt Yves Rocher met nieuwe Body Renovation lichaamsverzorging: natuurlijke producten om je lichaam, handen en voeten te voeden en te herstellen. In dit artikel lees je meer over de heerlijke producten en planten met cosmetische eigenschappen die in de formules verwerkt zijn. Kijk snel verder voor meer informatie over de drie nieuwe verzorgingslijnen!

Yves Rocher body renovation verzorgingsproducten lichaam

Yves Rocher Body Renovation producten

Unieke planten met cosmetische eigenschappen werden geselecteerd om de hoofdrol te spelen in de Body Renovation producten van Yves Rocher. Ze worden geoogst op het moment dat de planten op hun verst zijn en verwerkt met behulp van een extractiemethode die de concentratie van actieve moleculen optimaliseert.

Dit resulteert in producten die voor minstens 92% bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hieronder lees je meer over de drie nieuwe productlijnen. Eén voor het lichaam met onder andere sheaboter, een reeks producten voor de handen met arnicawater en een aantal nieuwe items voor de voeten met pepermunt. Hieronder lees je er alles over!

Herstellende lichaamsverzorging

De zogenaamde Réparation verzorgingsproducten van Yves Rocher richten zich op het herstellend vermogen van de huid. Het belangrijkste ingrediënt daarvoor is biologische sheaboter. Hij is rijk aan vetzuren zoals Omega-9 en heeft verzachtende kwaliteiten.

De (extreem) droge huid wordt weer zacht en soepel. Tegelijkertijd zorgt sheaboter voor een versterkte huidbarrière zodat je huid beschermd wordt tegen externe aanvallen en nieuwe uitdroging.

Aan de meeste van de producten in deze nieuwe reeks is biologische calendula toegevoegd (dit zit niet in de Lichaamspeeling en Ultra Voedende Bodyolie). Het olieachtige calendula-extract zorgt dat reacties op stress of agressie van buitenaf minder worden. Ofwel, het heeft een kalmerend effect. Je huid voelt minder trekkerig aan.

Herstellende lichaamsverzorging met sheaboter

In de Yves Rocher Body Renovation Réparation productreeks zijn momenteel de volgende producten verkrijgbaar:

Verzorgende handproducten

De huid van je handen heeft veel te verduren. Daarbij hebben ze van nature geen talgklieren en zijn dus kwetsbaarder externe factoren als kou, wind, uv-straling, maar ook het vaak wassen van handen en huishoudproducten. Je huidbarrière beschadigt daardoor met droge, trekkerige handen als resultaat.

Gelukkig hoeft het niet zover te komen. Verzorg je handen dagelijks met producten die afgestemd zijn op jouw huidtype. Bij deze Body Renovation reeks van Yves Rocher zit je goed. De producten bevatten biologische arnica. Dit is de plant die sinds 1964 de basis vormt voor de handverzorgingsproducten van het merk. En dat is niet zomaar: arnica heeft ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen.

Handverzorging met biologisch arnica water

Voor de handen zijn er drie nieuwe producten met biologisch arnicawater:

Yves Rocher voetverzorging

De derde Body Renovation productlijn van Yves Rocher richt zich helemaal op de voeten. Want ook die hebben geen talgklieren waardoor ze van nature droger zijn dan de rest van ons lichaam. Daarnaast zijn ze altijd in beweging worden ze het hele jaar door op de proef gesteld.

Een droge huid uit zich bij de voeten al snel in ruwe huid en zelfs eelt of kloven. Speciale verzorging is dan aan te raden. Met de nieuwe voetproducten van Yves Rocher wordt de huid gevoegd en beschermd. Daardoor voelen ze weer zacht en comfortabel aan!

Ze bevatten alle vier biologische pepermunt vanwege de verzachtende eigenschappen. Daarnaast is biologische Malve (Kaasjeskruid) toegevoegd. Dit heeft onder andere kalmerende en hydraterende kwaliteiten.

Voetverzorging met biologisch mint

In deze reeks zijn vier voetproducten verkrijgbaar:

Meer informatie

De nieuwe plantaardige producten van Yves Rocher zijn vanaf vandaag (1 februari 2024) verkrijgbaar via de Yves Rocher website. De rechtstreekse linkjes naar de items vind je in de tekst.

De producten bestaan voor minstens 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Yves Rocher is een dierproefvrij merk.

Zorg jij extra goed voor je huid in de winter?

— Meer lezen over (de producten van) Yves Rocher? Volg dan de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top