Persbericht: Yves Rocher Hydra Végétal producten

De Hydra Végétal collectie is al langer een goedlopende lijn in het assortiment van Yves Rocher. Nu wordt hij uitgebreid met een 100 uur non-stop hydraterend serum! In dit artikel vertel ik je meer over de ingrediënten en werking van de Hydra Végétal producten, dus kijk snel verder!

Yves Rocher Hydra Vegetal collectie 2023

Het is zo ongeveer algemeen bekend dat je huid voor het grootste deel (zo’n 70%) uit water bestaat. Hierdoor blijft onze huid soepel, zacht en veerkrachtig. Het beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit betekent ook dat je huid niet in topconditie is als hij gedehydrateerd is.

Een droge huid heeft van nature een gebrek aan lipiden en water. Maar ieder huidtype kan gedehydrateerd zijn. Dit is een tijdelijke toestand waarbij er te weinig water in de huid zit. Bij eigenlijk alle huidtypen is het belangrijk om ze goed te hydrateren. Bijvoorbeeld met de Hydra Végétal producten van Yves Rocher!

Hydra Végétal van Yves Rocher

De producten van Yves Rocher worden ontwikkeld op basis van Cosmétique Végétale®, ofwel plantaardige cosmetica. De Hydra Végétal lijn heeft één ingrediënt als basis: cellulair water van Edulis. Dit is een extract van de Carpobrotus Edulis (hottentotvijg). Dit plantje heeft het vermogen om water op te nemen en vast te houden in de bladeren. Het extract heeft een langdurig hydraterende werking doordat het helpt water op te slaan in alle huidlagen. Vervolgens wordt het langdurig vastgehouden en vervolgens afgegeven voor continue hydratatie.

YvesRocher hydraterende skincare

Het nieuwe serum is het vijfde product uit de succesvolle Hydra Végétal productlijn van Yves Rocher. Hoewel de andere items zorgen voor 48 uur hydratatie geeft het serum tot wel 100 uur continue hydratatie aan je huid! Daardoor stijgt het vochtgehalte met 40%.

Op de afbeelding hierboven zie je deze vijf producten van links naar rechts:

Goed om te weten: Yves Rocher is een dierproefvrij merk. Alle producten zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van plantaardige ingrediënten, afkomstig van duurzame landbouw met een lage ecologische voetafdruk. Bij de Hydra Végétal items geldt dat 88-99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.

Meer informatie

De Yves Rocher Hydra Végétal producten, en andere fijne verzorgingsproducten en cosmetica, zijn verkrijgbaar via de Yves Rocher website (directe linkjes naar de producten vind je hierboven). De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Gebruik jij wel eens skincare van Yves Rocher?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top