Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

Vorige week kwam er een heel leuk pakket binnen van Pink Gellac, namelijk met hun luxe Premium Vogue Uncovered starterset! Ik heb al wat ervaring met het aanbrengen van gelnagellak, maar nog niet met de producten van Pink Gellac, dus ik was heel erg benieuwd!

Luxe startset Pink Gellac gelnagellak

Pink Gellac is één van de grotere merken gelnagellak als ik het zo kan beoordelen. Ze bieden diverse startersets aan, van klein tot groot. Het Premium Vogue pakket is één van de grotere sets en ik moet zeggen dat hij erg compleet is. Lees en kijk verder om te zien wat er allemaal in zit!

Pink Gellac Premium Vogue starterset Uncovered

Je nagels voorbereiden

Per ‘fase’ van gelnagellak aanbrengen zal ik toelichten wat er in deze starterset te vinden is. Als eerste de voorbereiding. Als je helemaal nieuw bent met gelnagellak is het handig om een uitleg te hebben over de stappen die je moet volgen om het beste resultaat te behalen. Pink Gellac heeft daarom een instructieboekje toegevoegd aan deze set waar de stappen in meerdere talen beschreven zijn.

PinkGellac instructieboekje Startersseta gelnagellak aanbrengen

Voor de eerste fase heb je nodig:

  • Woodsticks of bokkepootjes.
  • Een buffervijl.
  • Een ‘reguliere’ nagelvijl.
  • Een cleaner met bijbehorende doekjes (geen watjes, deze kunnen ‘haartjes’ achterlaten).
Voorbereiding gelnagellak PinkGellac

Op bovenstaande foto zie je de bijbehorende producten die je in de Premium Vogue set vindt.

De basis op je nagels aanbrengen

Als je nagels goed geprepareerd zijn, kun je de basis op je nagels aanbrengen. Hiervoor heb je een primer, een base coat en een lamp nodig.

Pink Gellac Primer, base en top coat gelnagellak

Op de foto hierboven zie je ook alvast de topcoat die in de Pink Gellac Uncovered starterset te vinden is.

De lamp die in het pakket zit is de Pink Gellac Pro LED lamp. Deze heeft drie ‘standen’ (30, 60 en 120 seconden).

PinkGellac Pro LED lamp drie standen

Ik heb hem al gebruikt en kan alvast verklappen dat ik hem heel fijn vind! Mede door de ‘gleuven’ aan de binnenkant waardoor je hand altijd op de juiste plek ligt (zie hieronder op de foto). De bovenkant zit trouwens door middel van kleine magneetjes vast aan de onderkant, dus je kunt ze los halen. Handig voor het schoonmaken of je teennagels!

PinkGellac ledlamp voor gelnagellak

De Uncovered kleuren aanbrengen

Dit is waar de Uncovered set afwijkt van de andere Premium Vogue startersets van Pink Gellac. Hij bevat vier kleuren nagellak waarvan er drie uit eerdere Uncovered collecties (dat zijn er inmiddels zes) komen. Die collecties bevatten veelal neutrale kleuren gelnagellak, variërend van lichtroze tot wat donkerder paars. Dit kleurenpalet zie je dan ook terug in deze Uncovered starterset.

Pink Gellac gelnagellak Starterset Premium Vogue Uncovered kleuren

Op bovenstaande foto zie je de kleuren die deze set bevat. Van links naar rechts zijn het:

  • 105 Blush Orange
  • 166 Vintage Nude (Uncovered 1)
  • 168 Elegant Taupe (Uncovered 1)
  • 228 Creamy Mauve (Uncovered 3)

Benieuwd naar swatches van deze kleuren? Bekijk ze in het artikel Gelnagellak aanbrengen en verwijderen met Pink Gellac.

De twee andere Premium Vogue startersets bevatten andere kleuren nagellak (verder zijn de sets identiek). In Dynamic zitten wat hardere kleuren, zoals een mosgroen, hardroze en zwart. De set Elegant bevat gelnagellak met rode ondertoon, van een nude kleurtje tot bordeaux. Je kunt hier alle beschikbare Pink Gellac Startersets bekijken.

Nadat je de gekleurde gelnagellak hebt aangebracht eindig je uiteraard met de Ultra Shine topcoat die wordt meegeleverd in dit pakket. Je zag hem eerder in dit artikel al op de foto staan.

Gelnagellak verwijderen

Het verwijderen van gelnagellak is niet mijn favoriete klusje. Als ik de instructie van Pink Gellac lees deed ik ook altijd maar wat, misschien dat het daarom nooit echt goed lukte. Tijd voor een herkansing volgens de beschrijving als ik de gelnagellak goed heb uitgeprobeerd!

PinkGellac remover gelnagellak en cuticle oil

Alles wat je nodig hebt zit in ieder geval in het pakket. Een nagelvijl om de toplaag eraf te vijlen, nagelriemolie om je nagelriemen (en nagels) te beschermen en de remover zelf.

Over de Pink Gellac Uncovered set

Zoals je ziet bevat de set dus een volledige ‘kit’ om gelnagellak aan te brengen en verwijderen. In het artikel Gelnagellak aanbrengen en verwijderen met Pink Gellac kun je zien hoe ik met de producten in deze set mijn gelnagellak aanbreng én verwijder.

Meer informatie

Mocht je inmiddels zo nieuwsgierig zijn dat je zelf graag een starterset of bepaalde kleurtjes wil aanschaffen, dan kun je terecht op de Pink Gellac website. De Premium Vogue sets kosten normaal € 215, maar zijn momenteel afgeprijsd naar € 139. Zoals je ziet heb je dan alles wat je nodig hebt om gelnagellak aan te brengen. Heb je wat minder geld te besteden? Dan zijn er ook kleinere sets beschikbaar.

Heb jij wel eens gelnagellak op?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten,
de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.

4 reacties op “Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

  1. Ik heb het bijna altijd op alleen nu even een paar dagen niet. Ik wilde laatst gaan lakken en net daarvoor trok in perongeluk een halve nagel eraf dus laat die eerst even genezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top