Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

Vorige week kwam er een heel leuk pakket binnen van Pink Gellac, namelijk met hun luxe Premium Vogue Uncovered starterset! Ik heb al wat ervaring met het aanbrengen van gelnagellak, maar nog niet met de producten van Pink Gellac, dus ik was heel erg benieuwd!

Luxe startset Pink Gellac gelnagellak

Inhoud van de Pink Gellac Premium Vogue Uncovered Starterset

Pink Gellac is één van de grotere spelers op de markt van gelnagellak. Ze bieden diverse startersets aan, van klein tot groot. Het Premium Vogue pakket is één van de grotere sets en ik moet zeggen dat hij erg compleet is. Per ‘fase’ van gelnagellak aanbrengen zal ik toelichten wat er in deze starterset te vinden is. Dus lees en kijk verder om te zien wat er allemaal in zit! Hieronder alvast een preview.

Pink Gellac Premium Vogue starterset Uncovered
Volledige inhoud van Pink Gellac starterset

Je nagels voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Gelukkig is de Pink Gellac starterset daarop ingesteld. Als je helemaal nieuw bent met gelnagellak is het handig om een uitleg te hebben over de stappen die je moet volgen om het beste resultaat te behalen. Het merk heeft daarom een instructieboekje toegevoegd aan deze set waar de stappen in meerdere talen beschreven zijn. Handig als leidraad én naslagwerk.

PinkGellac instructieboekje Startersseta gelnagellak aanbrengen

Om je nagels goed voor te bereiden heb je nodig:

  • Woodsticks of bokkepootjes.
  • Een buffervijl.
  • Een ‘reguliere’ nagelvijl.
  • Een cleaner met bijbehorende doekjes (geen watjes, deze kunnen ‘haartjes’ achterlaten).
Voorbereiding gelnagellak PinkGellac
In de Pink Gellac Uncovered starterset vind je alles wat nodig is om je nagels voor te bereiden op gelnagellak.

Op bovenstaande foto zie je de bijbehorende producten die je in de Premium Vogue set vindt.

Voor een stap-voor-stap uitleg voor het aanbrengen van gelnagellak verwijs ik je naar dit artikel: Pink Gellac gelnagellak aanbrengen en verwijderen.

De basis op je nagels aanbrengen

Als je nagels goed geprepareerd zijn, kun je de basis op je nagels aanbrengen. Hiervoor heb je een primer, een base coat en een (UV of LED) lamp nodig.

Pink Gellac Primer, base en top coat gelnagellak

Naast de Primer en Base Extend (base coat van Pink Gellac) zie je op de foto hierboven ook alvast de topcoat die in de Uncovered starterset te vinden is.

De lamp die in het pakket zit is de Pro LED lamp. Deze heeft drie ‘standen’ (30, 60 en 120 seconden).

PinkGellac Pro LED lamp drie standen

Deze lamp is erg fijn in gebruik. De bediening is gemakkelijk. Er zit maar één knop op waarmee je de lamp aan/uit zet én de tijdsduur kunt aanpassen.

Mede door de ‘gleuven’ aan de binnenkant ligt je hand altijd op de juiste plek (zie hieronder op de foto). De bovenkant zit trouwens door middel van kleine magneetjes vast aan de onderkant, dus je kunt ze los halen. Handig voor het schoonmaken, opbergen of het doen van je teennagels!

PinkGellac ledlamp voor gelnagellak

De gekleurde gelnagellak aanbrengen

Dit is waar de Uncovered set afwijkt van de andere Premium Vogue startersets van Pink Gellac. Hij bevat vier kleuren nagellak waarvan er drie uit eerdere Uncovered collecties (dat zijn er inmiddels zes) komen. Die collecties bevatten veelal neutrale kleuren gelnagellak, variërend van lichtroze tot wat donkerder paars. Dit kleurenpalet zie je dan ook terug in deze Uncovered starterset.

Pink Gellac gelnagellak Starterset Premium Vogue Uncovered kleuren

Op bovenstaande foto zie je de kleuren die deze set bevat. Van links naar rechts zijn het:

  • 105 Blush Orange
  • 166 Vintage Nude (Uncovered 1)
  • 168 Elegant Taupe (Uncovered 1)
  • 228 Creamy Mauve (Uncovered 3)

Benieuwd naar swatches van deze kleuren? Bekijk ze in het artikel Gelnagellak aanbrengen en verwijderen met Pink Gellac.

De twee andere Premium Vogue startersets bevatten andere kleuren nagellak (verder zijn de sets identiek). In Dynamic zitten wat hardere kleuren, zoals een mosgroen, hardroze en zwart. De set Elegant bevat gelnagellak met rode ondertoon, van een nude kleurtje tot bordeaux. Je kunt hier alle beschikbare Pink Gellac Startersets bekijken. Inmiddels zijn ook de lampen in diverse kleuren verkrijgbaar in de sets.

Nadat je de gekleurde gelnagellak hebt aangebracht eindig je uiteraard met de Ultra Shine topcoat die wordt meegeleverd in dit pakket. Je zag hem eerder in dit artikel al op de foto staan.

Gelnagellak verwijderen

Het verwijderen van gelnagellak is niet mijn favoriete klusje. Nadat ik de instructie van Pink Gellac had gelezen bleek dat ik altijd maar wat deed, misschien dat het daarom nooit echt goed lukte. Tijd voor een herkansing volgens de beschrijving als ik de gelnagellak goed heb uitgeprobeerd! Het resultaat daarvan lees je in dit artikel: Pink Gellac gelnagellak aanbrengen en verwijderen.

PinkGellac remover gelnagellak en cuticle oil

Alles wat je nodig hebt zit in ieder geval in het pakket. Een nagelvijl om de toplaag eraf te vijlen, nagelriemolie om je nagelriemen (en nagels) te beschermen en de remover zelf.

Over de Pink Gellac Uncovered set

Zoals je ziet bevat de set dus een volledige ‘kit’ om gelnagellak aan te brengen en verwijderen. In het artikel Gelnagellak aanbrengen en verwijderen met Pink Gellac kun je zien hoe ik met de producten in deze set mijn gelnagellak aanbreng én verwijder.

Meer informatie

Mocht je inmiddels zo nieuwsgierig zijn dat je zelf graag een starterset of bepaalde kleurtjes wil aanschaffen, dan kun je terecht op de Pink Gellac website. Ook bij Bol.com zijn diverse sets en losse lakjes verkrijgbaar. De Premium Vogue sets kosten normaal € 211, maar zijn momenteel afgeprijsd naar € 119. Zoals je ziet heb je dan alles wat je nodig hebt om gelnagellak aan te brengen. Heb je wat minder geld te besteden? Dan zijn er ook kleinere en dus goedkopere sets beschikbaar. En ook XL sets zijn verkrijgbaar!

Draag jij wel eens gelnagellak?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Mooi en gezondMooi en gezond

4 reacties op “Pink Gellac Premium Vogue Uncovered starterset

  1. Ik heb het bijna altijd op alleen nu even een paar dagen niet. Ik wilde laatst gaan lakken en net daarvoor trok in perongeluk een halve nagel eraf dus laat die eerst even genezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top