Pixi Vitamin-C Tonic || Review

Het is alweer even geleden dat ik De Bijenkorf adventskalender 2021 uitpakte en daarin deze Pixi Vitamin-C Tonic aantrof. Dit was mijn eerste kennismaking met het merk dus ik was benieuwd wat deze brightening toner voor mijn huid zou kunnen doen. Lees verder voor mijn ervaringen!

Pixi Vitamin-C Tonic Brightening Toner

Deze toner van Pixi bevat, zoals de naam al doet vermoeden, vitamine C. Hierdoor wordt je teint verhelderd. Verder zorgt het ferulinezuur voor een ondersteuning van de vitamine C. Het is een krachtige anti-oxidant die zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat en pigmentatie vermindert.

In de ingrediëntenlijst vind ik veel extracten van citrusvruchten (grapefruit, mandarijn, sinaasappel, citroen). Die bevatten veel vitamine C.

Informatie en ingredienten toner met vitamine C

Verder is te lezen dat er andere ingrediënten zoals wilgenschors zijn toegevoegd om de huid te exfoliëren. Deze Pixi Vitamin-C Tonic bevat geen alcohol en is geschikt voor alle huidtypen. Je gebruikt hem dagelijks voor het beste resultaat.

De Pixi Vitamin-C Tonic in gebruik

Deze toner zit in een flesje van 100 ml. Ik zie dat hij ook verkrijgbaar is in een grote fles van 250 ml. Dit kleinere formaat is vooral handig om de tonic uit te proberen of mee op reis te nemen.

Pixi toner met vitamine c

Deze Pixi Vitamin-C Tonic zit in een fles met kleine opening bovenin. Hierdoor kun je gemakkelijk een aantal druppels op een wattenschijfje doen. Vervolgens breng ik hem deppend aan op mijn gezicht.

Bij het opendraaien van de fles komt de typische ‘vitamine c’-geur me al tegemoet. Ik ben daar eigenlijk nooit zo’n fan van geweest, al wen je er na een tijdje wel aan. De geur vervliegt vrij snel na het aanbrengen.

Pixi Vitamin-C Tonic toner

De toner trekt snel in waarna je verder kunt met de rest van je skincare routine. De toner is namelijk de eerste stap ná het reinigen van je gezicht.

Meer lezen over skincare routines? Bekijk dan zeker eens dit artikel: Korean Skincare Routine met Frudia.

Na bijna twee maanden dagelijks gebruiken, begin ik een lichte verbetering in mijn teint te zien. Maar ook al ben ik inmiddels wat beter aan de geur gewend, echt graag pak ik deze Pixi Vitamin-C Tonic daardoor niet. Dan liever de Kombucha Toner van The Vegan Glow. Ik denk dan ook dat ik deze Pixi toner laat staan voor wanneer ik op vakantie ga, want het formaat is daarvoor goed geschikt!

Meer informatie

Deze Vitamin-C Tonic van Pixi is te koop bij onder andere Lookfantastic. Daar kost hij € 11,95 voor 100 ml of € 20,95 voor 250 ml. Deze toner bevat geen alcohol. Shop je bij Lookfantastic, gebruik dan zeker code LFNLTHENEXTG1RL voor leuke kortingen!

Heb jij al eens een toner van Pixi gebruikt? Wat vond je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top