PMD Clean Mini gezichtsreiniger

In de laatste lade van de Lookfantastic adventskalender van 2022 vond ik hem, deze PMD Clean Mini gezichtsreiniger. Een tool waarmee je bijvoorbeeld serums kunt in masseren of je gezicht kunt reinigen. Erg veelzijdig dus ik was benieuwd hoe ik dat zou vinden. Kijk je mee?

PMD Clean Mini gezichtsreiniger

Deze PMD Clean Mini is officieel een gezichtsreiniger. Een apparaatje waarmee je jouw cleanser goed kunt verdelen, je make-up en ander vuil verwijdert. Maar dat is niet het enige! Je kunt namelijk ook serums inmasseren of je gezichtshuid een massage geven.

Functies face cleansing device

Er zijn diverse varianten beschikbaar naast deze Clean Mini. Bijvoorbeeld de PMD Clean, Clean Pro en Clean Body. Allemaal zijn ze in leuke kleurtjes verkrijgbaar en hebben een zelfde soort vorm als deze Mini.

De Clean Mini is, zoals de naam al doet vermoeden, met zijn 14,5 cm de kleinste uit de familie. Daardoor is hij gemakkelijk mee te nemen op reis en is de prijs ook wat aangenamer. Hij werkt op één AAA batterij (bijgeleverd) en is waterproof.

Gezichtsreinigingstool op batterij

Met het bijna onzichtbare (maar goed voelbare) knopje kun je de tool in vier verschillende standen zetten. De eerste twee standen zijn het best te gebruiken om je gezicht te reinigen. Er is een stand voor ‘gentle vibration’ en ‘intense vibration’. Je gebruikt in combinatie daarmee de ‘voorkant’ van het apparaat: de kant met de kleine siliconen ‘haartjes’.

Stand 3 en 4 zijn zogenaamde ‘anti-aging’ standen en meer bedoeld voor massage van je huid: ‘gentle pulsation’ en ‘intense pulsation’. Die gebruik je met de achterkant van de kop, waar een aantal ribbels voelbaar zijn. Met die achterkant kun je dus serums in je huid masseren zodat ze goed opgenomen worden.

PMD Clean Mini gezichtsreinigingstool roze

De PMD Clean Mini gezichtsreiniger ligt lekker in de hand, is door zijn handzame formaat niet te zwaar en laat zich gemakkelijk bedienen. Door het gebruik van de tool is mijn dagelijkse reinigings- en skincaremomentje als vanzelf een verwenmomentje geworden! Of hij echt anti-aging eigenschappen bezit is mij nog niet duidelijk geworden, maar een gezichtsmassage kan bijna niet slecht zijn.

Meer informatie

De producten van PMD zijn te koop bij Lookfantastic. De mini kan ik momenteel niet vinden, wel zijn er andere gezichtsreinigers te koop. De adviesprijs is € 68,45, maar hij is regelmatig met korting te krijgen, zoals nu voor € 44,95. Bestel je bij Lookfantastic? Gebruik dan code LFNLTHENEXTG1RL voor 20% korting (op geselecteerde items)! Je kunt hem ook kopen via de website van PMD Beauty zelf voor € 69. Hij is daar verkrijgbaar in 4 kleuren.

Gebruik jij een tool om je gezicht te reinigen?

— Meer lezen over dit soort tools? Bekijk dan ook mijn review over de FOREO Luna Play! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “PMD Clean Mini gezichtsreiniger

    1. Bedankt voor je reactie Loïs, ik zie dat ik het niet heel uitgebreid in het artikel heb verwerkt inderdaad. Mijn ervaringen zijn positief! Het werkt bijna rustgevend om mijn huid een soort massage te geven terwijl ik make-up verwijder, mijn gezicht reinig en/of een serum aanbreng. Of het een echt anti-aging effect heeft, weet ik niet, dat heb ik (nog) niet duidelijk kunnen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top