Primark x Alex Steinherr oogmasker

Begin 2019 lanceerde Primark een skincare lijn in samenwerking met Alex Steinherr, waaronder een oogmasker. Vandaag bespreek ik hem hier!

Primark Alex Steinherr Oogmasker

Eerlijk is eerlijk, ik kende Alex (Alexandra) Steinherr niet tot ik het op zocht. Ze is voormalig beauty editor van Glamour UK en komt uit Londen. Ze bracht met Primark een vegan en crueltyfree skincare lijn uit met zo’n 20 verschillendeproducten. Ik kocht het Every Night Eye Mask.

Je brengt dit oogmasker iedere avond aan en het geeft je huid een boost zodat je met frisse ogen weer op kan staan! Zeker na de Primark oogpatches die niet zo bevielen was ik heel benieuwd wat dit product voor me kon betekenen.

Primark Alex Steinherr Oogmasker verpakking

Zoals ik hierboven al zei is de hele Primark x Alex Steinherr lijn vegan en cruelty-free, dus ook dit oogmasker. Daarnaast is hij ook nog eens geurloos. Het is qua ingrediënten waarschijnlijk beter dan een product wat niet geurloos is, maar ik mis dan stiekem toch een fijne geur.

Primark Alex Steinherr Oogmasker vegan crueltyfree

Het masker zit in een handige verpakking met pompje waardoor je hygiënisch je oogmasker kunt aanbrengen. Ook kun je er goed mee doseren. Al moet ik zeggen dat ik snel teveel pak, een half pompje is zeker genoeg om onder mijn ogen aan te brengen.

Primark Alex Steinherr skincare Oogmasker pompje

Het is een gel-achtige substantie die je gemakkelijk kunt aanbrengen. Als je een vrij dikke laag aanbrengt duurt het even voor het helemaal ingetrokken is. Maar bij een ‘normale’ laag, zoals je ook met oogcrème zou doen, duurt dat intrekken niet zo lang.

Primark Alex Steinherr Oogmasker textuur swatch

Mijn ervaring met het Primark oogmasker

Ik vind het een fijn masker in gebruik. Hij brengt gemakkelijk aan, daarna ga ik slapen en ’s nachts doet hij zijn werk. Alleen wat dat werk precies is, dat weet ik niet zo goed. Ik vind het een fijn idee om een oogmasker te gebruiken, maar ik merk niet direct een verandering.

Meer informatie

Ik kocht dit Primark x Alex Steinherr Every Night Eye Mask bij Primark in Den Haag. Hij kostte € 5,00. Van deze skincare lijn zijn nog meer producten verkrijgbaar.

Heb jij wel eens skincare van Primark geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Primark x Alex Steinherr oogmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top