Primark Soothing Eye Patches

Ik kocht bij Primark niet alleen blending sponges, maar ook een pakketje met deze Soothing Eye Patches. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees snel verder!

P.S. Primark oogpatches oogmasker

Zoals je hierboven op de foto kunt zien betaalde ik € 1,50 voor 15×2 oogpatches. Dat is niet duur! Maar werkt het dan wel een beetje fijn? Ik was erg benieuwd en heb ze dan ook al snel uitgeprobeerd.

Soothing eye patches

In de verpakking zitten dus 30 oogpatches, waarmee je 15 x beide ogen kunt ‘behandelen’. Er zit geen verschil tussen links en rechts, het is een one size fits all (hopelijk).

P.S. Primark beauty soothing eye patches

Ze zijn niet afzonderlijk verpakt, maar in twee stapeltjes in de verpakking. De verpakking is hersluitbaar zodat de patches minder snel zullen uitdrogen.

De Primark oogpatches in gebruik

Op de achterkant van het zakje staat hoe je de patches moet gebruiken en welke ingrediënten ze bevatten. Je maakt je huid schoon, brengt de pads aan, laat ze 15-20 mins en bent dan blij met je verfriste huid.

P.S. Primark oogpatches oogmasker achterkant

De pads voelen opzich prima aan, ze zijn zacht en passen prima. Ze zijn misschien een beetje aan de grote kant, maar dat is beter dan te klein. Er zit genoeg serum aan. Ik kan me voorstellen dat de laatste paren die je gebruikt misschien wat uitgedroogd zullen zijn ondanks de hersluitbare verpakking. Ik zou ze dan ook niet te lang ongebruikt laten liggen als de verpakking eenmaal open is.

P.S. Primark beauty soothing eye patches aangebracht

Wat ik wel merkte was dat ze niet heel goed blijven zitten. Ik moest ze, zeker na de eerste 10 minuten, regelmatig terugduwen. Na 15 minuten heb ik ze er uiteindelijk afgehaald. De pads waren toen ook vrijwel droog, het leek me onwaarschijnlijk dat ze dan nog iets zouden doen.

Na het verwijderen van de pads had ik wel een fris gevoel, maar dat was meer mentaal. Ik geloof niet dat de pads echt veel gedaan hebben voor mijn huid.

Meer informatie

Ik kocht deze Soothing Eye Patches bij de Nederlandse Primark voor € 1,50. Je krijgt daarvoor 30 patches (15 sets) waarmee je dus 15 keer beide ogen kunt ‘verzachten’.

2 reacties op “Primark Soothing Eye Patches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top