Project Pan update augustus

Een tijdje geleden gaf ik een Project Pan update. In dat artikel vertelde ik al dat ik me een beetje beperkt voelde door dit project. Vooral qua kleuren oogschaduw kon ik weinig variatie aanbrengen in mijn dagelijkse make-up look omdat het vrijwel allemaal bruintinten zijn. Vandaag geef ik dan ook een laatste update van (de meeste van?) deze producten. Ik stop met dit project voor nu, dit is dan ook de laatste Project Pan Update, editie augustus.

De volgende producten heb ik afgelopen maanden intensiever gebruikt:
★ Een quattro oogschaduwpalette van Gosh.
★ Een Gosh mono oogschaduw in een mooie neutrale bruintint en daardoor ook mijn favoriete mono oogschaduw!
★ TooFaced Shadow Insurance (oogschaduwbasis) in een ander bakje als gevolg van een gescheurde tube.
★ Een Cat’s Eyes oogschaduwpalette van Miss Sporty.
★ En als laatste een zwart oogpotlood van Max Factor.
Toen ik eind april startte waren de producten in deze staat:

Project Pan update begin status make-up producten april

De zilveren tint in het Gosh palette had ik een tijdje veel gebruikt, net als mijn Gosh favoriete bruine mono oogschaduw. En nu, drie maanden later, is deze Project Pan update voor augustus de laatste die ik van deze producten geef!

Project Pan Update augustus 2019

Het is in ieder geval tijd om afscheid te gaan nemen van de Shadow Insurance. De substantie is aan het scheiden, ik denk dat er teveel zuurstof bij is gekomen door het bakje waardoor hij sneller niet meer goed is. Gelukkig heb ik hem nog wel veel kunnen gebruiken afgelopen maanden!

Daarnaast heb ik bij vier kleuren de ‘pan’ geraakt wat toch iedere keer wel een soort genoegdoening gaf. Het oogpotlood heb ik denk ik 1 of 2 keer geslepen, maar dat schiet niet echt op. Ik blijf hem natuurlijk nog wel gebruiken, maar dan nu zonder frustratie omdat hij niet snel genoeg op gaat!

Over een paar dagen wil ik gaan kijken of ik andere producten intensiever wil gaan gebruiken en dan zal ik dat natuurlijk weer laten zien! Het zou best kunnen dat sommige van deze items er nog in terug komen, maar dan in combinatie met andere producten.

Doe je ook mee met Project Pan of een variant erop? Welke producten zitten er in en hoe gaat het?

Eén reactie op “Project Pan update augustus

  1. Wat een leuk project is dit. Een paar weken geleden heb ik voor het eerst de pan van een product bereikt. Dat was een poeder foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top