Project Pan update december

Het is weer tijd voor de maandelijke Project Pan update, dit keer van december! In de Project Pan update van november zag je dat ik mijn eerste product opmaakte! Hoe zal het deze keer zijn? Kijk mee!

Zoals gewoonlijk deel ik als eerste de foto van de situatie toen ik begon in augustus.

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

Het Olaz serum is inmiddels op. En ik heb toch wel wat vooruitgang geboekt bij de andere items. Helaas nog niet helemaal iets opgemaakt, maar de primer zal nog maar één of twee dagen meegaan. Dus het is wel een zekerheidje dat die bij de update over een maand op is! Ik heb daar dan ook geen streepje op gezet hoe ver hij leeg is dit keer. Hieronder de overzichtsfoto van de Project Pan update van december.

Project Pan Update December overzicht

Ik ben vooral bezig geweest met het Max & More True Shades oogschaduwpalette. Hierin heb ik een tweede pan geraakt, in de koraal-kleur. Een derde pan moet voor volgende maand wel te doen zijn denk ik, de middenbruine kleur is daar goed voor op weg.

Project Pan Update December Max & More True Shades oogschaduw

In het ronde Gosh palette heb ik ook de pan geraakt in de lichtgele tint. Dat betekent dat ik nu in alle vier de kleuren de bodem heb geraakt! De lichtgele tint heb ik regelmatig gebruikt om de inner corner van mijn ogen op te lichten, daar is hij perfect voor!

Project Pan Update December Gosh quattro oogschaduw

Het Miss Sporty palette heb ik niet zo veel gebruikt deze maand, misschien is dat een goede om me de komende tijd op te focussen. Er zitten namelijk wel erg mooie kleuren in die ook goed te combineren zijn.

Project Pan Update December Miss Sporty oogschaduw

Mijn volgende update zal waarschijnlijk ook meteen de laatste update van deze producten zijn. Ik wil weer ‘vrij’ zijn om te kiezen welk palette ik pak (al geeft het ’s ochtends ook wel rust dat mijn keuze beperkt is). En wie weet dat ik ergens volgend jaar toch weer een nieuw project start, maar dat zie ik dan tegen die tijd weer wel!

2 reacties op “Project Pan update december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top