Project Pan update januari

In dit artikel update ik jullie over mijn Project Pan voortgang en de status op 5 januari. Dit zal ook meteen de laatste Project Pan update zijn. Ik ga me dit jaar in ieder geval focussen op de No Pan Left Behind challenge!

Als eerst het uitgangspunt van augustus toen ik begon met dit project. Er zaten toen vijf producten in.

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

Inmiddels zijn er twee producten op! Het Olaz serum heb ik vervangen door het Makeup Revolution serum. De Etos primer is afgelopen maand eindelijk opgegaan! Inmiddels gebruik ik de Max & More Face Primer.

Project Pan final update eind

Oogschaduwpalettes

En dan de vooruitgang bij de oogschaduwpalettes. Mijn voornemen was om het Miss Sporty palette wat vaker te gebruiken in december. Dat heb ik ook een paar keer gedaan, de pan in de witte kleur is dan ook een beetje groter geworden. De andere kleuren heb ik volgens mij niet of in ieder geval niet vaak gebruikt.

Miss Sporty oogschaduw cat's eyes project pan

Bij het Gosh palette heb ik de pan in de lichtgele tint wat groter gemaakt. Net als de witte van Miss Sporty is dit ook een mooie kleur voor de binnenhoek van je ogen.

Gosh cosmetics quatro oogschaduwpalette pans

Ik heb bij een derde kleur de bodem geraakt in het Max & More True Shades oogschaduwpalette! Zoals verwacht is de middenbruine kleur nu verder op gegaan. Dit is een mooie neutrale tint, die ik regelmatig naar mijn werk heb gedragen.

Max & More True Shades Project pan

Tot zover mijn Project Pan update van januari! Dit was dus de laatste update, omdat ik stop met dit project. Ik heb meerdere pans geraakt in de oogschaduwpaletten, volgens mij zes stuks, en heb er echt veel gebruik van gemaakt. Daarom vind ik het positief dat ik dit project heb gedaan. Het serum en de primer waren denk ik sowieso wel opgegaan, maar nu was er wel een soort extra focus om deze producten te gebruiken.

En nu op naar de volgende challenge!

2 reacties op “Project Pan update januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top