Project Pan update november

Begin oktober was de laatste Project Pan update, dus vandaag volgt die van november! Het eerste item ging helemaal OP, kijk mee naar de rest van de vooruitgang.

Allereerst even de foto van toen ik met deze Project Pan begon afgelopen augustus.

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

En dan de foto die ik gisteren maakte!

Project Pan update november 2019

Het eerst wat opvalt is natuurlijk het missende product! Het Olaz 7-in-1 serum heb ik helemaal op kunnen maken afgelopen maand. Hij kwam daarom ook terug in mijn Opgemaakt en weggegooid post van vorige week. Voelde toch wel goed! Momenteel gebruik ik het Revolution Skincare serum als vervanger, maar die zit niet speciaal in mijn Project Pan.

De Etos Skin Smoothing Primer gaat ook gestaag verder op (zie het kleine streepje onderaan). Ik denk nog één of anderhalve maand en dan kan ik op zoek naar een nieuwe. Als je alvast tips hebt voor een goede, niet al te dure primer, dan hoor ik het graag!

Oogschaduw palettes

En dan de oogschaduwpalettes. Het Max & More True Shades palette gaat al aardig goed. Je ziet al een stuk meer pan in de zandkleur oogschaduw, die gebruik ik dan ook best vaak. Het daarnaast is de andere bruine tint goed gebruikt en begint er een flinke dip te komen in de shimmery koraal kleur. Al heb ik niet het idee dat ik die heel veel gebruikt heb, maar toch gaat hij sneller op dan de andere kleuren.

Project Pan update november 2019 Max&More True Shades oogschaduw

Het tweede oogschaduwpalette is de quattro van Gosh. Daarin had ik alleen de licht gouden tint nog over om de pan te raken. Dat is nog niet gelukt, maar ik denk wel dat ik er bijna ben! Ik gebruik hem wel regelmatig, maar meestal voor mijn inner corner of een klein accent. Dus dat gaat niet zo snel. De andere tinten heb ik amper gebruikt afgelopen maand.

Project Pan update november 2019 Gosh quattro oogschaduw

En dan is er nog het Miss Sporty Cat’s Eyes palette. In de middenbruine tint heb ik de pan geraakt! En ik heb in de donkerbruine kleur ook een dip kunnen maken (rechts boven). Ik denk dat er in de volgende update daar de pan ook zichtbaar is!

Project Pan update november 2019 Miss Sporty quattro oogschaduw

Tot zover de Project Pan update van november! Mijn verwachting is dat ik dit tot het einde van het jaar ga doen, en daarna even de balans ga opmaken. Ik weet niet of ik er volgend jaar nog eentje wil doen. Geen keuzestress in de ochtend als ik snel wat oogschaduw op wil doen is fijn, maar een keer wat meer kunnen afwisselen is toch ook wel lekker!

4 reacties op “Project Pan update november

  1. Goed bezig zeg! Ik wissel iedere dag van producten, dus zo’n project duurt bij mij eeuwig hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top