Project Pan update oktober

We zijn alweer een maand verder sinds de laatste project pan update. Wat is september toch voorbij gevlogen. In dit artikel lees je de Project Pan update van oktober!

Allereerst een foto van 5 augustus, toen ik met dit project begon. Hieronder zie je de vijf producten die ik deze periode veel probeer te gebruiken. Voor de ene lukt dat wat beter dan voor de andere, maar ik doe mijn best.

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

In de vorige update kon je al zien dat het Olaz serum en Etos primer een stuk verder op waren. Die producten heb ik ook afgelopen maand veel gebruikt. Daarom heb ik een goede vooruitgang geboekt! Vooral met het Olaz 7 in One serum, die is aan zijn laatste week begonnen denk ik. Ik verwacht dat de Skin Smoothing primer van Etos nog een maand meegaat en dan ook op is.

Eerlijk: het Cat’s Eyes palette van Miss Sporty (rechts onder op de foto) heb ik amper aangeraakt. Des te meer gebruik heb ik gemaakt van het Max & More True Shades palette en de Gosh quattro. In dit eerste heb ik een paar dagen geleden de ‘pan’ geraakt! In de Gosh quattro is een paar weken geleden de derde ‘pan’ zichtbaar geworden!

Al met al dus wel een goede progress, behalve het Miss Sporty palette. Ik merk dat ik voor shimmery kleuren eerder naar Gosh grijp, maar dat kan komende maand zomaar weer anders zijn. Tot zover deze Project Pan update van oktober. Ik ben best tevreden. Op naar november!

2 reacties op “Project Pan update oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top