Project Pan update september

Inmiddels is het alweer een maand geleden dat ik de nieuwe items in mijn panningproject voorstelde. De hoogste tijd voor een nieuwe Project Pan update, van september dit keer!

Ik moet zeggen, er is niet zo heel veel veranderd. Ik zal hieronder eerst de introductiefoto plaatsen, zodat we goed kunnen vergelijken wat er veranderd is!

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

Dit was bij de start begin augustus. De twee quattro’s (rechts op de foto) komen uit mijn eerdere Project Pan, de andere drie items heb ik nieuw toegevoegd omdat ik me daar wat meer op wilde focussen.

Juist omdat ik die quattro’s al wat langer intensief gebruikt heb, merkte ik de afgelopen maand dat ik ze niet veel pakte. Dat is eigenlijk niet de bedoeling bij een project pan, maar goed. De andere producten zijn wat beter gegaan, kijk maar naar onderstaande foto, die precies een maand later gemaakt is!

Project pan blog update september 2019

In het Max & More True Shades oogschaduwpalette zie je in ieder geval in de lichtbruine tint een dip. Deze neutrale tint gebruik ik dan ook regelmatig als basis voor een alledaagse ooglook. Ik merk dat ik ook de roze, koraalkleurige en wat donkerder bruine kleur gebruik. Dat zie je nog niet zo goed terug op de foto.

Het serum van Olaz gebruik ik bijna dagelijks, daar zit dus een goede progressie in, te zien aan de streepjes op de verpakking. Ook de primer gaat gestaag mee op, daar ben ik blij om! Het streepje stond een maand geleden boven het opschrift ‘SKIN’ en nu staat hij nog net boven ‘smoothing’. Voor wat betreft deze twee producten ben ik erg tevreden over de voortgang!

Komende weken ga ik proberen de twee quattro oogschaduwpaletten van Gosh en Miss Sporty wat meer te betrekken bij mijn alledaagse oogschaduwlooks. Dat moet goed kunnen met die tinten.

Tot zover deze Project Pan update van september. Heb jij ook producten die je wat intensiever wil gebruiken of graag op wil maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top