Project Pan update juli

In een eerder artikel kon je al een klein beetje lezen over de ‘Project Pan’ waar ik aan mee doe. Het idee is om een aantal producten uit te kiezen waar je de komende tijd op gaat focussen om te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je die items ook echt gebruikt, de ‘pan’ raakt en soms zelfs op maakt. In dit artikel laat ik zien welke producten ik gekozen heb en geef ik meteen een Project Pan update!

Ik ben eind april gestart en heb toen vijf producten uitgekozen:
★ Een quattro palette van Gosh. Dit is het eerste oogschaduwpalette wat ik kocht toen ik mijn vorige blog startte. Inmiddels is hij al heel wat jaren oud, dus zeker tijd om hem wat vaker te gebruiken.
★ Een bruine Gosh mono oogschaduw. Dit is mijn go-to kleur als ik even snel een kleur op mijn oogleden wil hebben.
★ TooFaced Shadow Insurance (oogschaduwbasis). Deze heb ik ook al wat jaren en uiteindelijk was de tube gescheurd. Ik heb toen alles wat er nog in zat in een ander bakje gedaan en zo gebruik ik hem nu.
★ Een oogschaduwpalette van Miss Sporty. Hele mooie shimmery kleuren maar ik gebruikte hem niet heel vaak.
★ En als laatste een Max Factor zwart oogpotlood. Deze is heel fijn en wil ik eigenlijk wat verder opmaken voordat ik mijn 24/7 Glide On van Urban Decay ga gebruiken (die is nog nét iets fijner).

Project Pan update on eyeshadows history

Sinds eind april heb ik alle kleuren oogschaduw gebruikt, de één wat meer dan de ander. Het palette van Gosh genereert best veel fallout, na een uurtje zitten mijn wangen dan onder de shimmer. En dit ondanks het gebruik van een basis en een setting spray. De oogschaduwbasis en het oogpotlood gebruik ik (bijna) iedere dag maar daar lijkt niet echt veel verandering in te zitten.

Hieronder zie je de Project Pan update van gisteren. Ik heb in twee kleuren oogschaduw eindelijk de ‘pan’ (de bodem) geraakt. Verder zie je niet heel veel vooruitgang. Ik merk dat ik toch weer wat minder naar deze producten grijp. Het nieuwtje is er weer af en ik voel me toch een beetje beperkt door het kleurenpalet. Ik wil wel eens wat anders! Dus ik ga kijken of ik misschien wat andere kleuren oogschaduw erbij kan doen of iets ander kan wijzigen zodat ik wat meer variatie kan aanbrengen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Project Pan update on eyeshadows july 20 2019

Ken je het fenomeen ‘Project Pan’? Vond je het leuk om een update te lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top