PUPA adventskalender 2021 unboxing!

Toen ik het pakketje openmaakte wist ik niet wat ik zag: de PUPA Milano adventskalender van 2021! Ik wist niet eens dat het merk er eentje had, anders had ik hem wel opgenomen in mijn overzicht met beauty adventskalenders 2021. Ik was dan ook erg benieuwd naar de inhoud. Jij ook? Lees dan snel verder!

Buitenkant PUPA Milano adventskalender 2021

Mijn eerste indruk van de kalender is goed. Het is een stevige doos die een feestelijke en luxe vibe heeft. Rood met wit en gouden accenten. Op de achterkant vind je alle ingrediënten en informatie over de inhoud. Ik heb er niet te lang naar gekeken, want ik word graag verrast!

Achterkant met ingredienten PUPA Milano adventskalender 2021

Je kunt de adventskalender verder bekijken door de twee deurtjes aan de voorkant te openen. Dan komen alle 24 lades te voorschijn! Er zijn zowel grote als kleine vakjes, vierkant en rechthoekig. Kijk je mee naar de inhoud?

Binnenkant vakjes PUPA Milano adventskalender 2021

De inhoud van de adventskalender

De lades zijn te openen door aan de kleine lintjes te trekken en zo de lade open te schuiven. De nummers zitten allemaal door elkaar, dus het was steeds even zoeken!

Dag 1: All In One Eye Stylo

In de eerste lade vond ik een All In One Eye Stylo in het zwart. Een heel creamy, zacht ‘potlood’, de punt kun je verder omhoog draaien. Hij is heel handig om smokey eyes mee te maken denk ik!

All In One Eye Stylo black

Dag 2: Sunset Blooming Tropical Blush

Sunset Blooming was de 2019 zomercollectie van PUPA, de Tropical Blush uit die collectie is nu in de adventskalender van 2021 beland. De kleur is iets te heftig voor me in het dagelijks leven, maar kan bij de juiste look heel tof zijn!

PUPA Sunset Blooming Tropical Blush roze

Dag 3: PUPA Milano puntenslijper

In het derde vakje vond ik een dubbele puntenslijper. Hij ziet er luxe uit, maar het blijft een puntenslijper.

Puntenslijper in PUPA adventskalender 2021

Dag 4: PUPA Vamp! oogpotlood

Ik was best verbaasd om in vakje vier wederom een zwart oogpotlood te vinden. Dit keer het PUPA Vamp! Triple purpose eye pencil. Dit potlood lijkt meer op een potlood dan degene in de eerste lade, maar is net zo creamy. Ook heeft hij een smudger aan het uiteinde.

PUPA Vamp! kohl pencil

Dag 5: Sexy Lips gloss

De Sexy Lips producten werden als ik het goed heb in het voorjaar / zomer van 2020 gelanceerd. De gloss van dag 5 hoorde daarbij. Hij ziet er erg oranje uit, maar omdat het een gloss is verwacht ik daar niet zoveel van terug te zien op mijn lippen.

PUPA Sexy Lips gloss oranje

Dag 6: Herbruikbare nagelvijl

In vakje 6 vond ik een dubbelzijdige nagelvijl, één kant voor het echte vijlen en de andere kant om te verfijnen. Het leuke hieraan is dat je de bovenste laagjes eraf kunt halen en de vijl zo langer kunt gebruiken! Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder gezien.

Nagelvijl in PUPA adventskalender 2021

Dag 7: Badtablet Rose

Deze adventskalender van PUPA blijft me verbazen, ik wist namelijk niet dat ze bad tabletten hadden! Hij is roze en heeft de geur van rozen.

Badtablet Rose

Dag 8: I’m Matt lipstick

In vakje 8 vond ik een mooie matte lipstick. Deze I’m Matt lipstick is in de kleur 032 Fancy Mauve, ik vind hem erg mooi!

PUPA I'm Matt lipstick 032 Fancy Mauve

Dag 9: Lipmasker

De zoveelste verrassing: een hydraterend lipmasker! Ook daarvan wist ik niet dat PUPA die in haar assortiment had. Deze lijkt in ieder geval in Italië te koop als set met een gezichtsmasker, oogpatches en de bekende VAMP!-mascara. Ik ben er erg benieuwd naar!

Lipmasker PUPA #loveyourself

Dag 10: Unexpected Beauty lip gloss

In de lente van 2019 werd de Unexpected Beauty collectie gelanceerd waar deze lipgloss deel van uitmaakte. Dit is de kleur Chameleon Rose Copper en hij geeft een holografisch effect. Erg mooi!

Unexpected Beauty lipgloss

Dag 11: PUPA roze nagellak

Op dag 11 vond ik een nagellak uit de Sunset Blooming collectie (zomer 2019). Het is 186 Water Lily, een mooie roze tint, hij neigt een beetje naar paars.

PUPA nagellak roze

Dag 12: Mono oogschaduw

Een mono oogschaduw in vakje 12, wat een mooie kleur is dit! Neutraal met een lichte shimmer er in, helemaal mijn ding!

Oogschaduw single bronstint

Dag 13: Badtablet White Musk

Een tweede badtablet op dag 13. Dit keer een blauwe met als geur White Musk. Daar gaan we binnenkort van genieten!

Badtablet White Musk

Dag 14: PUPA Vamp! eyeliner

De VAMP! mascara had ik al eerder geprobeerd, maar de eyeliner nog niet. Ik ben hier dan ook heel benieuwd naar, hij komt goed van pas!

PUPA Vamp! zwarte eyeliner

Dag 15: PUPA Vamp! Ready-to-shadow

In vakje 15 vond ik een donkerblauwe oogschaduwstick, 007 Smoky Blue. Ik gebruik dit soort jumbo potloden niet zo vaak, maar het is wel handig om snel een basiskleur op je oogleden aan te brengen zodat je er bijvoorbeeld glitters overheen kunt doen.

PUPA Vamp Ready-to-shadow 007

Dag 16: Ultimate Matt lipstick

Op dag 16 vond ik een Ultimate Matt lipstick in een roze huls. Deze is gelanceerd in de Candy Punk collectie van PUPA (najaar 2019). Het is de kleur 074 Pretty Ruby. Een iets meer heldere en roze tint dan de lipstick van dag 8.

PUPA I'm Matt lipstick 074 Pretty Ruby

Hieronder zie je hem op mijn lippen!

PUPA Ultimate Matte Lipstick Pretty Ruby lipswatch

Dag 17: Lichtroze nagellak

De tweede nagellak van deze kalender vond ik in vakje nummer 17! Een mooie lichtroze tint (188 Candy Pink), ook uit de Candy Punk collectie.

Lasting Color Gel lichtroze nagellak

Dag 18: Oogschaduwapplicators

In het laatje van dag 18 zat een setje met oogschaduwapplicators, 6 stuks. Ik gebruik dit soort applicators eigenlijk nooit, maar ik denk dat mijn dochter hier blij mee gaat zijn!

Oogschaduwapplicators adventskalender

Dag 19: Mono oogschaduw

De tweede oogschaduw die ik in de PUPA adventskalender van 2021 vond is donkergrijs met hele kleine zilveren glittertjes. Hij ziet er erg mooi uit vind ik, weer totaal anders dan de eerdere oogschaduw in de kalender.

Mono oogschaduw donkergrijs met glitters

Dag 20: Sexy Lips scrub

Op dag 20 zat er een lipscrub uit de Sexy Lips lijn van PUPA in de kalender. Altijd handig voor goed verzorgde lippen!

PUPA Sexy Lips tube lipscrub

Dag 21: Mono oogschaduw

De derde mono oogschaduw is in een bijna rode tint. Niet een kleur die ik vaak gebruik, maar ik bedenk er vast wel een leuke look mee!

Rode mono oogschaduw

Dag 22: Oogpatches

Naast het lipmasker zitten ook de oogpatches in de kalender! Erg benieuwd naar deze, dus ik ga ze zeker uitproberen binnenkort!

Oogpatches maskertje PUPA #loveyourself

Dag 23: PUPA Candy Punk nagellak

Deze derde nagellak, wederom uit de Candy Punk collectie van PUPA, matcht qua kleur goed bij de tweede oogschaduw in de kalender! Donkergrijs met hele kleine zilveren glittertjes.

PUPA Candy Punk nagellak grijze glitters

Dag 24: PUPA Vamp! Mascara

En als laatste bevat de kalender de bekende PUPA Vamp!-mascara. Dit is een andere dan degene die ik uitprobeerde (daarover lees je meer in dit artikel: Review: PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara), dus ik ben erg benieuwd naar deze variant!

PUPA Vamp! volume mascara

Mijn mening over de PUPA adventskalender 2021

In de afgelopen jaren had ik al naar tevredenheid diverse PUPA producten geprobeerd, dus ik vond het erg leuk om mijn collectie PUPA-producten te kunnen vergroten. Er zit ook van alles in: nagellak, oogschaduw, lipstick, badtabletten en zelfs maskertjes.

De kalender kost (via de internationale PUPA Milano website) bijna € 100 en voor dat geld vind ik toch wel bijzonder dat er opvulcadeautjes in zitten. Maar misschien konden ze anders niet onder de € 100 blijven?

Volledige inhoud PUPA Milano adventskalender 2021

Daarnaast vind ik het opvallend dat er veel items uit collecties van twee jaar geleden in zitten. Zijn ze opnieuw geproduceerd? Of lagen die al zo lang in het magazijn? En hoe zit het dan met de houdbaarheid daarvan?

Wel leuk om zoveel verschillende items te krijgen en in de meeste gevallen ook redelijk neutrale kleuren. Okee, de blush is misschien een beetje heftig en rode oogschaduw draagt ook niet iedereen. Maar het grootste deel zal wel in de smaak vallen denk ik. Wat dat betreft zijn de producten dan ook goed gekozen!

Al met al vond ik het een leuke kalender om open te maken. De producten zaten goed verdeeld en iedere dag was daardoor echt een verrassing!

Meer informatie

Deze PUPA Milano adventskalender van 2021 is volgens mij officieel niet verkrijgbaar in Nederland. Ik kreeg hem als bedankje toegestuurd. Wel is hij te vinden op de internationale website van PUPA Milano voor € 99,90.

Meer adventskalender unboxings bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar andere kalenders? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2021!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top