PUPA Milano Sparkling Attitude – kerstcollectie 2020

Het is alweer oktober! Niet alleen de eerste adventskalenders zijn te koop, maar langzamerhand worden ook de kerstcollecties bekend gemaakt. Zo ook PUPA Milano die dit jaar met de Sparkling Attitude lijn komt. Kijk mee naar de prachtige nieuwe producten en kleuren in deze collectie!

Pupa Sparkling Attitude kerstcollectie 2020

Toen ik bovenstaande afbeelding zag was mijn interesse snel gewekt. Donkerrood en goud is wat mij betreft heel toepasselijk voor een kerstcollectie. Ik was dan ook erg benieuwd naar de afzonderlijke producten! Hieronder vind je een overzicht.

Benieuwd naar de kerstcollectie van 2021? Bekijk hem hier: Persbericht: PUPA Winter Blooming collectie!

Sparkling Attitude oogproducten

Voor de ogen komen er twee kleuren Made To Last Definition Eyes, waterproof oogpotloden die lang blijven zitten en een intense kleur afgeven. Slijpen is niet nodig en ze zijn vrij van parabenen. De adviesverkoopprijs is € 15,25.

Pupa Sparkling Attitude xmas 2020 oogschaduw oogpotloden

Daarnaast twee soorten oogschaduw. De eerste is de Luminous Eyeshadow in een zachtroze kleur met een satijnen finish. De tweede is de Multi-Reflection Eyeshadow in een overeenkomende kleur. Beide hebben een adviesverkoopprijs van € 17,50.

Ik vermoed dat ze allebeide prachtig staan bij de blauwe oogschaduw uit The Dark Side of Beauty collectie van PUPA!

Sparkling lipproducten

Als eerste twee kleuren Lipstick met een matte finish. Ga je voor roze / berry of voor een intense donkerrood? De adviesverkoopprijs is € 19,50 per stuk.

Lipfluid en lipstick pupa kerstcollectie 2020

Daarnaast komen er ook twee kleuren Lip Fluids die beide een intense kleur met sprankelend effect geven. Door de applicator kun je deze lip fluids nauwkeurig aanbrengen. Ze hebben een adviesverkoopprijs van € 19,50 per stuk.

Highlighters

In deze twee collectie zijn twee highlighters opgenomen. Zowel de liefhebbers van een poeder highlighter als een vloeibare highlighter kunnen in deze collectie iets naar hun zin vinden. De Compact Face Highlighter heeft een lichtgewicht en zijdezachte textuur en laat gouden microparels achter op de huid. Je betaalt hiervoor € 28,95 (adviesverkoopprijs).

Fluid en powder highlighter Pupa 2020

De Fluid Face Highlighter is fris als een gel en smelt in je huid waardoor je een natuurlijk glow-effect krijgt. De adviesverkoopprijs is € 21,50.

Nagellak

Als laatste bevat deze collectie twee Lasting Color Gel nagellakken met een ‘glaseffect’. Ze zijn vrij van tolueen, formaldehyde, DBP en kamfer. De adviesverkoopprijs is € 8,00.

xmas 2020 nagellak roze rood

Meer informatie

Alle producten in deze PUPA Milano Sparkling Attitude collectie zijn vrij van parabenen. Ze zullen binnenkort beschikbaar zijn via Pupa.nl en andere Pupa verkooppunten.

Ik probeerde de lipproducten en oogschaduw uit, lees er hier alles over: Review: PUPA Milano – Sparkling Attitude.

Welk product uit deze collectie trekt jouw aandacht?

Benieuwd naar de kerstcollectie van 2021? Bekijk hem hier: Persbericht: PUPA Winter Blooming collectie!

4 reacties op “PUPA Milano Sparkling Attitude – kerstcollectie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top