Pupa Milano: The Dark Side of Beauty

In de zomer zagen we veel kleurrijke collecties. Inmiddels is het bijna september en komen de herfstcollecties er weer aan. Pupa Milano benadrukt met ‘The Dark Side of Beauty’ de mysterieuze, ‘donkere’ kant van vrouwen. Kijk mee naar de producten in deze limited edition collectie!

Dark Beauty collectie 2020 promofoto

En hoe mooi is deze foto dan? In de Pupa The Dark Side of Beauty collectie ligt de focus op de ogen, met daarbij als extra accent de nagels.

Multi-Reflective Smokey oogschaduw

Deze limited edition oogschaduws komen in zes prachtige kleuren die zowel droog als nat aangebracht kunnen worden. Droog geven ze je ogen een smokey effect. Breng je ze aan met een vochtige kwast, dan komt het metallic effect tevoorschijn!

Pupa Milano Dark side of Beauty oogschaduw 2020

Vooral de eerste rij trekt mijn aandacht, wat een toffe kleuren! De verpakkingen zijn helemaal in stijl met deze ‘dark’, maar toch glam collectie. De adviesverkoopprijs is € 18,75 per stuk.

The Dark Side of Beauty Kajal potloden

Deze creamy kajal oogpotloden van Pupa zullen verkrijgbaar zijn in zes kleuren. Ze komen grotendeels overeen met de oogschaduw zodat je ze goed kunt combineren.

Pupa Milano Dark side of Beauty kajal oogpotloden 2020

De adviesverkoopprijs is € 17,95 per stuk.

Nail Polish

Met nagellak maak je jouw look compleet! Pupa weet dat en brengt daarom in deze collectie vier bijpassende kleuren. Alle tinten bevatten shimmers en beloven een goed pigment met glanzende afwerking. Aan de foto’s te zien hebben sommige een duochrome effect.

Pupa Milano Dark side of Beauty nagellak 2020

Mijn favorieten zijn de tweede en vierde, wat een prachtige nagellakjes! De adviesverkoopprijs is € 8,25 per stuk.

Meer informatie

Deze nieuwe producten uit The Dark Side of Beauty collectie van Pupa Milano zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via Pupa.nl en andere Pupa verkooppunten. Alle genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Benieuwd hoe de producten er in het echt uitzien en wat de kwaliteit is? Lees dan hier mijn Pupa The Dark Side of Beauty review!

Welke producten uit deze collectie spreken jou het meeste aan?

— Geïnteresseerd in producten van Pupa Milano? Bekijk hier de review van de Pupa VAMP! Sexy Lashes mascara! —

4 reacties op “Pupa Milano: The Dark Side of Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top