PUPA Milano Vamp! Mascara || Review

Eerder probeerde ik al naar tevredenheid de PUPA Milano Vamp! Sexy Lashes mascara. Nu heb ik dan ook eindelijk de ‘normale’ variant geprobeerd. Die bestaat al wat langer en daarover lees ik ook goede verhalen. Benieuwd naar mijn ervaring met die mascara? Lees dan snel verder!

PUPA Milano Vamp! Mascara

De Sexy Lashes mascara zit in een rode huls, maar zoals je op de foto hierboven kunt zien is de huls van de PUPA Milano Vamp! mascara zilver. De doosjes zijn in beide gevallen wel rood, dus als je ze allebei in huis hebt moet je even goed kijken welke je uitpakt.

Op het doosje is te lezen wat de ingrediënten van de Vamp!-mascara zijn. Hij is in ieder geval vrij van parabenen en geschikt voor personen met gevoelige ogen en contactlensdragers.

Ingredienten zwarte VAMP mascara van PUPA Milano

Zoals ik hierboven al vertelde is de huls van de PUPA Milano Vamp! Mascara zilverkleurig. Er zijn inmiddels allerlei variaties op de Vamp!-mascara uitgebracht, zoals de ‘Sexy Lashes’, ‘Definition’, ‘Extreme’, waterproof en diverse kleuren.

Zilveren huls mascara

De PUPA Milano Vamp! Mascara in gebruik

De applicator van deze ‘basis mascara’ van PUPA heeft de vorm van een zandloper. In het midden is het borsteltje wat dunner. Ik moest hier even aan wennen. Ik heb het idee dat ik met het uiteinde van het borsteltje niet zo goed bij de wimpers in de binnenhoek van mijn ogen kan komen. Na wat oefenen kan ik het nu in de meeste gevallen zonder mijn ooglid of neusbrug te raken.

Mascara applicator zandloper PUPA Milano

De mascara blijft de hele dag netjes zitten, ik heb geen last van transfer-vlekken onder mijn ogen. Hoe deze PUPA mascara op mijn wimpers eruit ziet? Dat zie je hieronder! Je ziet steeds links mijn ‘kale’ wimpers en rechts van boven naar beneden ook mijn kale wimpers, één laag en daaronder twee laagjes mascara. Op de onderste foto heb ik aan allebei de kanten twee laagjes PUPA mascara op.

Voor en nafoto's vergelijking PUPA Milano VAMP! Mascara

Zoals hierboven te zien is heeft deze PUPA Milano Vamp! mascara een licht krullend effect. Dat heb ik ook wel nodig met mijn korte, rechte wimpers. Daarbij worden mijn wimpers intens zwart. Bij één laag is het effect eigenlijk ook al mooi, twee laagjes vind ik niet echt veel mooier dan één laag. De tweede laag voegt wel iets toe aan kleur, maar weinig aan krul. Voortaan houd ik het dus gewoon bij één laagje!

Het verwijderen van de mascara is eenvoudig en ik heb geen last van de mascara gehad tijdens het dragen. Al met al is dit voor mij een geslaagde mascara met een mooi effect. Een aanrader!

Meer informatie

De PUPA Milano Vamp! Mascara is verkrijgbaar bij één van de PUPA verkooppunten bij jou in de buurt, Etos, Plein.nl en natuurlijk via PUPA.nl. Hij kost € 19,95, net als de meeste andere varianten. PUPA wordt overigens ook verkocht via Douglas, maar daar kan ik de Vamp!-mascara’s momenteel niet vinden.

Heb jij deze mascara al uitgeprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top