Action reinigende neusstrips: gewone of houtskool?

Laatst liep ik in Action voor wat onnodige (duh) aankopen en zag ik twee soorten reinigende neusstrips voor dezelfde prijs. Tijd om een vergelijking te doen!

De doosjes stonden naast elkaar bij de gezichtsverzorging. Ik had al eerder reinigende neusstrips van Nivea gebruikt, maar nog geen van Action. Het wekte mijn interesse, want wat was het verschil tussen deze twee verschillende strips? De prijs was hetzelfde (€ 0,99 voor 6 strips).

action neusstrips

De strips zijn van verschillende merken. Links zie je de reinigende poriën strips van Lifecare, rechts de Alvira houtskool poriënstrips. De doosjes zijn identiek, behalve de bedrukking. Na het lezen van de achterkant blijkt wel dat de linker witte neusstrips 10-15 minuten op je neus moeten blijven. De houtskool variant iets langer, namelijk 15-20 minuten.

houtskool neusstrips

Tijd voor de test! Als ik de doosjes openmaak zie ik bij allebei zes strips, netjes verpakt in een folie. Ook hebben beide varianten een bijsluiter in meerdere talen, dat vind ik netjes! De ingrediënten van beide neusstrips komen overigens voor een heel groot deel overeen. Er zijn minimale verschillen (uiteraard door de houtskool-component).

reinigende neusstrips

Beide zijn reinigende neusstrips en beloven om blackheads te verwijderen en de poriën te reinigen. Naast het verschil in kleur zie ik verder geen verschil in de strips zelf. Ik probeerde eerst de witte variant. Deze bleef niet zo goed zitten op mijn neus. Maar hij deed zijn werk verder goed, er kwam wat vuil mee bij het verwijderen.

action neussstrips

De grijze variant probeerde ik een weekje later. Deze moest wat langer blijven zitten, maar hij ‘plakte’ ook wat beter op mijn neus. Dus dat was geen probleem. Ook deze neusstrip werkte goed, zoals verwacht eigenlijk!

Als ik dan een favoriet zou moeten kiezen zou het de grijze houtskool neusstrip zijn. Die bleef wat beter zitten waardoor ik het idee heb dat hij op alle plekken vuil weghaalt. De witte ‘plakte’ niet overal, dus op bepaalde plekken heeft hij geen vuil weg kunnen halen. Op de plekken waar hij wel plakte wel. Misschien heeft mijn neus niet de goede vorm ervoor? Of had het een andere oorzaak.

Ik zal beide strips in ieder geval gewoon blijven gebruiken. Ik zie niet echt veel voordelen aan de duurdere Nivea-strips die ik hiervoor had.

Meer informatie

Beide doosjes reinigende neusstrips zijn te koop bij Action voor € 0,99 voor 6 strips. Bekijk hier het verzorgingsassortiment van Action.

Gebruik jij wel eens reinigende neusstrips? Heb je een favoriet?

— Geïnteresseerd in beautyproducten van Action? Bekijk hier mijn reviews van Action oogmasker en Action zilver haarmasker! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top