Review: 111SKIN Eye patches

Ik moet zeggen dat ik niet echt goede ervaringen heb met van die zogenaamde ‘eye patches’. Ze drogen te snel op, blijven niet plakken of doen verder niets. Toch was ik erg benieuwd naar de 111SKIN Celestial Black Diamond eye patches die ik in De Bijenkorf adventskalender 2021 vond. Lees je mee?

111SKIN Celestial Black Diamond Eye Mask

111SKIN noemt het een Eye Mask, het is een masker in de vorm van twee eye patches. Mijn interesse werd gewekt door de woorden ‘black’ en ‘diamond’. Als een product er net even wat anders uitziet, wil ik het proberen! En dus kwam deze niet op mijn weggeef-stapel terecht (waar nu overigens de winacties van lopen op mijn Instagram pagina!), maar testte ik ze zelf uit.

Op De Bijenkorf website zie ik dat 111SKIN nog meer soorten eye patches heeft: het ‘Sub-Zero De-puffing Eye Mask’ en het ‘Rose Gold Illuminating Eye Mask’. Die klinken allebei eigenlijk ook wel goed!

Het Celestial Black Diamond Eye Mask belooft de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Daarnaast worden donkere cirkels verminderd, je huid gehydrateerd en krijg je een wakkere oogopslag.

111Skin beschrijving en informatie

Na het reinigen van je gezicht kun je de patches uit de verpakking halen. Ze zitten in een plastic hoesje én hebben een beschermd folie over zich. Beide haal je er af. Vervolgens kun je de patches aanbrengen (smalle kant richting je neus) en 20 minuten op je huid laten zitten.

Zwarte eye patches in de verpakking

Toen ik de patches uitpakte bleken ze inderdaad echt diepzwart te zijn. Ook zitten er allemaal kleine glittertjes in, die zie je op de foto hieronder beter. Alhoewel mijn looks meestal niet beter zijn met zo’n soort oogmaskertje op, vond ik ze er wel tof uitzien!

Zwart met glitter eyepatches van 111SKIN

De 111SKIN eye patches zijn fijn in gebruik. Ze zijn groot waardoor een groot stuk huid wordt ‘behandeld’. Ze voelen fris aan (wat ook helpt voor het wakkere gevoel) en blijven goed plakken. Ook na 20 minuten zijn ze nog goed vochtig en waren ze nog niet van hun plek gekomen. Dat is ook wel eens anders, dus ik was blij met die constatering.

Gehydrateerde huid na gebruik eyepatches

Bij de oogpatches die ik eerder probeerde was het effect ervan eigenlijk nauwelijks te merken na één keer gebruiken. Dit soort producten moet je, voor verbeteringen, voor een langere periode regelmatig gebruiken. En toch merkte ik nadat ik de patches had verwijderd dat mijn huid echt soepel en gehydrateerd aanvoelde. daar was ik best verbaasd over, maar wel blij om dat te merken! Deze 111SKIN eye patches zijn wat mij betreft de beste die ik tot nu toe geprobeerd heb.

Meer informatie

De 111SKIN eye patches werken fijn, maar de prijs is wat minder. Eén verpakking met een Celestial Black Diamond eye mask (dus twee patches) kost € 12. Een doosje met 8 maskers kost € 85 euro. Inmiddels wordt 111SKIN niet meer verkocht bij De Bijenkorf, wel vind je het merk nog bij Lookfantastic.nl.

Gebruik jij wel eens dit soort eye patches?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top