Review: Action Coffee Scrub

Laatst liep ik weer door de Action op zoek naar leuke koopjes toen ik opeens deze coffee scrub zag. Ik werd nieuwsgierig en besloot hem in mijn mandje te gooien! Ben je er ook benieuwd naar? Lees verder om te zien wat ik er van vind!

Action coffee scrub voor lichaam

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een aantal koffiescrubs probeerde: de Upcircle bodyscrubs met koffie. Nog niet eerder zag ik ze deze coffee scrub bij Action, maar dit keer viel de zwarte verpakking op tussen alle andere vrolijke verzorgingsproducten. Het zit in een hersluitbare, stevige zak. Hij is zwart met witte en gouden details, ik vind hem wel passend bij een product met koffie.

Action koffie scrub achterkant verpakking

Op de achterkant staat informatie over de scrub, zoals het gebruiksadvies en de ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten zijn kokosolie, suikerriet extract en dode zeezout extract. En natuurlijk koffie!

Wanneer je de verpakking opent komt de duidelijke geur van koffie je al tegemoet. De scrub ziet er verre van aantrekkelijk uit, maar ik weet ook eigenlijk niet wat ik anders verwacht had dan dit met koffie als hoofdingrediënt.

coffeescrub substantie in verpakking

De verpakking zelf vind ik persoonlijk niet zo handig in gebruik. Het is een standaard hersluitbare zak, met zo’n strip die je tegen elkaar aan drukt. Ik gebruik de scrub in de douche en haal dan met mijn vingers wat scrub eruit. Ik heb ook geprobeerd het op mijn hand te ‘schudden’, maar das was niet zo’n succes.

Het vervelende is dat wanneer je de scrub uit de verpakking haalt, er altijd wel wat stukjes tussen die strips komen te zitten. Geen idee hoe erg het is als hij niet helemaal goed sluit overigens. Ik heb nog niet meegemaakt dat hij is uitgedroogd of iets dergelijks.

Action koffiescrub textuur

In deze coffee scrub zitten scrubdeeltjes van verschillende groottes. Ik gebruik de scrub vooral op mijn benen en buik, maximaal 2 keer per week. Hij is te grof voor je gezicht of op gevoelige plekken. Na gebruik voelt mijn huid zacht en beschermd aan, de scrub laat een beetje een ‘vettig’ laagje achter. Dat is wat mij betreft geen vervelend laagje, het is niet zo erg dat het afgeeft op bijvoorbeeld kleding of dat je het lang blijft voelen.

Op de verpakking lees ik dat deze scrub je huid hydrateert en gladder maakt. Ik heb wel het idee dat de scrub mijn huid goed doet, of het op de lange termijn ook effecten heeft geen idee. Op de korte termijn voelt het goed om de scrub te gebruiken, dus dat is wat mij betreft al een voordeel!

Meer informatie

Ik kocht deze coffee scrub bij Action voor € 2,49. Je krijgt daarvoor 150 ml, die goed zouden zijn voor 15-18 behandelingen. Ik pak meestal best royaal, dus ik kom daar net niet aan gok ik.

Gebruik jij wel eens een bodyscrub?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Review: Action Coffee Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top