Review: Action Colour Protect haarmasker

Ik kon het niet laten om een tijdje geleden nog eens bij Action een haarmasker te kopen, dit keer het Colour Protect van het merk This is it. Ik heb regelmatig een andere haarkleur en was benieuwd wat dit masker voor het kleurbehoud zou doen.

This is it colour protect haarmasker van action

Het This is it Colour Protect keratin hair mask zit in een pot van hard plastic met draaidop. Een simpele en doeltreffende verpakking die door de kleurstelling lekker opvalt. Het masker zou je haar herstellen, zacht en glanzend maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat de kleur minder snel uit je haar gaat.

Action haarmasker voor gekleurd haar

Op de achterkant van de pot staat het gebruiksadvies (in meerdere talen), ingrediënten en andere informatie. Per keer breng je het aan op je (gekleurde) haar. Na 1-3 minuten spoel je het weer uit. Er staat niet hoe vaak je het masker kunt gebruiken.

Informatie en gebruiksadvies haarmasker Action
Ingredienten This is It hair mask

Het Action Colour Protect haarmasker in gebruik

Als je de dop van de pot draait, komt een frisse geur je tegemoet. Een prima geur voor een haarmasker, het past erbij. Het masker zelf is wit en heeft de structuur die je zou verwachten van een haarmasker.

Haarmasker Action structuur
This is it Colour Protect hair mask

Ik heb het masker 2x per week royaal aangebracht op mijn natte haar en na een aantal minuten weer uitgespoeld. Ik kan eigenlijk niet zeggen dat ik wijzigingen in mijn haar heb kunnen waarnemen. Ook de kleur in mijn haar ging net zo snel uit mijn haar als anders. Voor mij doet dit masker helaas dan ook niks (waarneembaars).

Meer informatie

Het This is it Colour Protect haarmasker kocht ik bij Action voor € 1,95 (300 ml). Naast deze Colour Protect variant is er ook eentje met een gele verpakking: Intense Repair. Wil je dit haarmasker proberen? Zet hem dan nu alvast op je boodschappenlijstje voor Action!

Gebruik jij wel eens een haarmasker?

— Meer lezen over haarverzorging van Action? Bekijk dan deze artikelen: Action appelazijn spray voor je haar, Microvezel haarhanddoek: Action vs. Hema, Review: Zilver haarmasker van Action. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “Review: Action Colour Protect haarmasker

    1. Haarmasker voor krullen werkt ook niet, wordt grote droge pluizenbol waar niks mee te beginnen is. Krullen zijn eruit en het lijkt wel een swiffer nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top