Review: Action haarmasker Let’s Go Mango

Een tijdje geleden liep ik door Action en zag ik dit vrolijke hair mask staan. Mango is één van mijn favoriete geuren, dus besloot ik dit Let’s Go Mango haarmasker van Action te proberen! Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en vertel je alles over mijn ervaringen in dit artikel, dus lees snel verder!

Action haarmasker Let's Go Mango!

Ik geloof niet dat ik eerder een haarproduct met Mango heb gebruikt (of gezien), maar het schijnt niet zo’n gek idee te zijn. Mango is namelijk rijk aan vitamine A en C en bètacarotine. Hierdoor wordt je haar gehydrateerd, de elasticiteit verbeterd en geeft het glans. Op de verpakking van het haarmasker zelf staat hierover niets. Wel is te lezen dat het gebruikt kan worden voor alle haartypes.

Beschrijving mango haarmasker Action

Het haarmasker zit in een felgekleurde pot, passend bij mango. De oranje en gele tinten springen je tegemoet en zorgen er bij mij voor dat ik al bijna vrolijk word als ik ernaar kijk. Ik prefereer stiekem eigenlijk een tube of fles, om meerdere redenen: het is iets hygienischer (al sta je in de douche als je hem gebruikt), omdat het product dan niet onder je nagels komt en omdat water van de douche dan niet in de pot komt. Maar goed, ik kan leven met een pot met haarmasker. Zeker eentje die zo lekker ruikt als deze! Als je het deksel opendraait komt de zoete mango-geur je al tegemoet. Ook als het plastic beschermlaagje er nog op zit.

Beschermplastic in pot met haarmasker

Je moet wel van die zoete geur van mango houden, anders kun je dit haarmasker beter bij Action laten staan. Het masker zelf heeft de textuur zoals je ervan kunt verwachten. Een gel-achtige substantie met een zalmoranje kleur die zich gemakkelijk laat verdelen door het haar.

Textuur Action haarmasker Let's Go Mango

Op de pot is te lezen dat je het masker aanbrengt op handdoekdroog haar en het vervolgens 5 minuten laat inwerken. Daarna spoel je het uit. Mijn haar ruikt na het uitspoelen nog steeds een klein beetje naar mango, daar ben ik blij mee.

Action Hair Mask met Mango extract

Ik merk na een aantal keren gebruiken niet echt veel verandering in mijn haar. Het voelt zacht als ik het heb gebruikt, maar dat is niet heel raar. Ik heb het idee dat mijn haar iets sneller vet wordt dan wanneer ik mijn reguliere Petal Fresh conditioner gebruik. Ik blijf het masker nog wel regelmatig gebruiken tot hij op is, maar verwacht niet dat ik hem daarna opnieuw zal kopen. Ondanks de heerlijke geur!

Meer informatie

Dit Let’s Go Mango haarmasker kocht ik bij Action voor € 1,29. De pot bevat 200 ml. Hierdoor is hij een stuk goedkoper dan het eenmalige Deep Conditioning Mango Hair Mask van Action wat ik eerder al probeerde (die kostte € 0,84).

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top