Review: ARTDECO Beauty Of Wilderness collectie

Een tijdje geleden kwam er een erg leuk pakketje binnen: het waren producten uit de nieuwste collectie van ARTDECO. De collectie heet Dip Into The Beauty Of Wilderness en bevat allerlei items om je meer zelfvertrouwen te geven door je looks te versterken. Vandaag laat ik ze zien, kijk mee!

ARTDECO Dip Into The Beauty Of Wilderness collectie winter 2021

Deze Dip Into The Beauty Of Wilderness collectie van ARTDECO bestaat uit een heleboel verschillende producten, waarvan ik er een aantal aan je laat zien in dit artikel. Je ziet ze hierboven al!

Benieuwd naar de prijzen van de items die ik in dit artikel laat zien? Je vindt ze onder aan het artikel!

ARTDECO Perfect Color Lipsticks

Laten we als eerste de lipsticks bekijken. Deze ARTDECO Perfect Color Lipsticks komen in de Beauty of Wilderness collectie in vier kleuren. Ze variëren van een bordeauxrode kleur tot een prachtige nudetint. Ik ontving 855 Burnt Sienna, die wat meer naar bruin neigt en 850 Bonfire, een wat donkerdere roodtint. Hieronder zie je ze beide kleuren naast elkaar

Beauty Wilderness lipsticks van Art Deco

De Perfect Color Lipsticks van ARTDECO zitten in een stevige, zwart glanzende huls en zijn gemakkelijk omhoog te draaien. Ze bevatten hyaluronzuur waardoor ze een plumping effect op je lippen zouden hebben. Ik moet zeggen dat ik dat persoonlijk niet echt gemerkt heb.

ARTDECO lipstick swatches herfst winter collectie 2021

Bij het aanbrengen blijken ze romig te zijn en een goede kleurafgifte te hebben. Ze hebben ook een creamy finish, opnieuw aanbrengen na wat eten of drinken is aan te raden. Hieronder zie je de twee tinten op mijn lippen.

ARTDECO Perfect Color Lipstick 855
ARTDECO Perfect Color Lipstick 850

ARTDECO Beauty Box Trio + Mineral Eye Styler

Deze Beauty of Wilderness collectie van ARTDECO heeft een eigen Beauty Box Trio gekregen. Hij heeft een kleurrijke voorkant met patronen en figuren die doen denken aan safari. Hij voelt erg degelijk aan, sluit goed en in de deksel zit een spiegel.

ART DECO Wilderness beauty box trio en oogpotlood

In dit magnetische oogschaduwpalette kun je drie ARTDECO oogschaduwtinten kwijt. Vier tinten zijn geselecteerd voor deze collectie, je ziet ze hieronder alle vier. Van links naar rechts zie je:

  • 35 – Pearly Savannah
  • 292 – Pearly Lilac Illusion
  • 41A – Pearly Wildlife
  • 32A – Pearly Dune
Losse oogschaduw ART DECO in Beauty Box Trio

Ik moet eerlijk zeggen dat ik persoonlijk een andere combinatie had gekozen, met wat meer afwisseling qua finish (ook wat matte tinten). Wél hebben ze prima pigment en een mooie pearly finish. Vooral bij de twee bronzy tinten zie je dat goed. Hieronder zie je de swatches. Voor de ooglook kun je nog wat verder naar beneden scrollen!

Swatches ARTDECO oogschaduw

Voor deze collectie is één Mineral Eye Styler gekozen: 93 Mineral Fading Dusk. Het is een erg donkere, bruine tint die ook een pearly finish heeft. Jammer genoeg zie je dat eigenlijk niet als je hem gewoon als liner aanbrengt.

Mineral Eye Styler met puntenslijper

Je draait de ‘stift’ naar boven en aan de onderkant is een puntenslijpertje verstopt zodat je de punt scherp kunt maken als dat nodig is.

Bij de ooglook hieronder zie deze longlastig eye styler op mijn waterlijn. Verder heb ik voor deze look de oogschaduwkleuren Pearly Savannah en Pearly Dune gebruikt.

ARTDECO Wilderness oogschaduw ooglook

Bij deze look gebruikte ik de nieuwe Essence Double Trouble mascara en wimpers van Lashes by Linnie in de stijl Donna.

ARTDECO Art Couture Nail Lacquer

De laatste producten uit de Dip Into The Beauty Of Wilderness collectie van ARTDECO die ik ontving zijn nagellakken. Er zijn vier kleuren geselecteerd voor de collectie, ik ontving 706 Tender Rose en 934 Sunrise Horizon. Die eerste heeft een glossy finish, de tweede een pearly finish zoals we al meer zijn tegengekomen in in dit artikel.

ARTDECO nagellak Wilderness collectie 2021

Ik vind nagellak met dat soort finishes echt pracht, het nadeel is dat ze vaak wat streperig aanbrengen. Ook bij deze kleur was dat het geval. De kleur zelf vind ik echt prachtig, dus ik ga hem sowieso nog vaker dragen.

ArtDeco Sunrise Horizon nagellak swatch

De rode tint is een perfecte kleur voor de herfst met een hele mooie finish.

ArtDeco Tender Rose nagellak swatch

Bij beide nagellakjes zijn twee lagen genoeg om netjes dekkend te zijn. Het kwastje van de lakjes is vrij breed en heeft een afgerond uiteinde waardoor hij gemakkelijk werkt. Alleen maar positieve punten dus!

Meer informatie

Producten van ARTDECO zijn verkrijgbaar bij de Douglas en je kunt ze ook tegenkomen in salons, ik zie op de Douglas website momenteel nog niet alle Dip Into The Beauty Of Wilderness producten staan. De adviesverkoopprijzen van de items zie je hieronder. Het merk is cruelty-free.

  • Perfect Color Lipstick: € 12,50
  • Beautybox Trio: € 11,95
  • Oogschaduw per stuk € 5,45
  • Mineral Eye Styler: € 8,95
  • Art Couture Nail Lacquer: € 8,95

De andere producten uit deze collectie vind je op de ARTDECO website. Mocht je in Duitsland wonen: op de Duitse ARTDECO website kun je wel de producten rechtstreeks bestellen (gratis verzending binnen Duitsland voor bestellingen hoger dan € 25).

Heb je producten gezien die je zelf ook graag zou willen testen? Ik ben benieuwd!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top