Review: B.A.E. ‘Blusher Than You’ blush palette

Begin 2019 kwam Hema met haar eigen beautylabel: B.A.E. Before Anything Else. Ik heb volgens mij eens een gekleurde eyeliner van het merk geprobeerd, verder niets. Tijd om wat nieuwe producten te ontdekken! Vandaag lees je mijn review van het B.A.E. ‘Blusher Than You’ blush palette!

Hema BAE blusher than you palette blush

Het blush palette zit in een rechthoekig blikje. Dit is kenmerkend voor deze serie. Er zijn namelijk ook twee contour-palettes en een bronzing palette met hetzelfde soort uiterlijk. Het Blusher Than You palette is herkenbaar aan de rode tint. En natuurlijk aan het woord ‘blush’ wat er heel groot op staat!

Eerste indruk

Op de achterkant van het blik vind je een sticker met alle benodigde informatie. Naam, uitleg, ingrediënten, houdbaarheid, hoeveelheid én ‘vegan’. Jammer dat het stickertje zo scheef zit, dat ziet er zo slordig uit.

Hema Bae blusherthanyou palette blush

Doordat het palette in een blik zit, is het wel erg stevig en voelt het sterk aan. Je zou hem bijvoorbeeld veilig mee op reis kunnen nemen zonder bang te hoeven zijn dat hij beschadigt. Het nadeel is echter dat het wel een dik palette is, dus het neemt best veel plaats in beslag.

Als je het blik opent zie je drie grote pans met verschillende kleuren. In de deksel zit een grote spiegel.

Before Anything Else BAE Hema blushpalette

De kleuren hebben geen namen gekregen, op de achterkant worden ze aangeduid met 01, 02 en 03. Ik ga er dan maar vanuit dat ze die nummers van links naar rechts hebben toegekend. Nummer 01 is een berry-achtige tint, vrij donker rood. De middelste (02) is een lichtroze blush en de laatste gaat meer naar peachy / bruin. Je hebt genoeg afwisseling in dit blush palette!

Het blush palette in gebruik

De blushes in dit palette lieten zich goed swatchen. Ik heb een keer een swatchstencil gebruikt voor blush-swatches!

Before Anything Else BAE Hema blushpalette swatches

Ik was dan ook benieuwd wat de kleuren op mijn gezicht zouden doen. Als je van subtiele blushes houdt, dan is dit palette goed voor jou. Ik moet enige moeite doen om echt kleur te zien, ze zijn niet super gepigmenteerd. Opzich prima, want ik ben altijd iemand die al snel teveel blush op haar kwast (en dus gezicht..) heeft. Laten we zeggen dat dit blush-palette foolproof is. De kleuren geven een subtiel effect.

Meer informatie

Dit blush palette van B.A.E. is uiteraard te koop bij Hema, dat kan ook online. Je betaalt € 8,50 voor het palette, hij bevat 3 blushes van 3,6 gram. Dit product is vegan.

Heb jij wel eens iets van B.A.E. geprobeerd? Wat vond je er van?

— Meer lezen over blushes? Bekijk hier de Kruidvat Velvet Glow blush. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

HEMA BAE make-up banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top