Review: B.A.E. by HEMA lipsticks kerst 2021

HEMA heeft dit jaar zulke leuke items voor de feestdagen, in dit artikel staat ze allemaal op een rijtje: Persbericht: HEMA Beauty en de feestdagen. B.A.E. (Before Anything Else), het dochterbedrijf van HEMA, heeft haar eigen productlijn deze kerst: Share The Love. Daarin zitten ook deze prachtige Love Matters lipsticks met matte finish. Kijk je mee?

B.A.E. by HEMA Matte lipsticks kerst 2021

Alle B.A.E. producten voor de feestdagen komen in lieflijke lichtroze verpakkingen, dus ook deze Love Matters!-lipsticks. De huls is aan de buitenkant gemaakt van stevig karton. Aan de binnenkant is wel gebruik gemaakt van plastic.

De lipsticks zijn vegan en hebben een matte finish. Meer informatie, zoals de ingrediënten, vind je op de HEMA website.

Kleuren BAE by HEMA matte lipsticks kerstcollectie 2021

Er zijn drie kleuren uitgebracht. Als eerste is er een nude tint: Rosy Pink. Daamaast zijn er de wat meer opvallendere tinten Soft Berry en Wild Rose. Ik blijf zelf het meeste fan van nudekleurige lipsticks, al vind ik Wild Rose ook erg aantrekkelijk! Dit is een wat meer oud roze tint.

Drie kleuren Love Matters lipsticks van B.A.E. by HEMA

De B.A.E. by HEMA lipsticks in gebruik

Naast een fijne kleurmatch is het natuurlijk ook erg belangrijk hoe de lipsticks presteren en daarom probeerde ik ze met liefde voor je uit! Mijn eerst indruk was in ieder geval al goed. De kleuren zijn mooi, de hulzen vrolijk. Het schreeuwt niet meteen ‘KERSTMIS!’, maar dat is wat mij betreft geen probleem.

Met het pigment zit het ook goed. De formule voelt vrij creamy en brengt daardoor gemakkelijk aan op je lippen. Of op je arm, zoals je hieronder ziet.

Swatches lipsticks B.A.E. by hema 2021

Deze B.A.E. by HEMA lipsticks hebben een matte finish, wat je hierboven al ziet. Van links naar rechts zijn het swatches van Rosy Pink, Soft Berry en Wild Rose. Op de foto’s hieronder zie je ze in die volgorde op mijn lippen.

Swatch BAE lipstick Rosy Pink
Swatch BAE lipstick Soft Berry
Swatch B.A.E. lipstick Wild Rose

Ook na het opdoen blijven de bovenste en onderste mijn favoriete kleuren! De middelste is voor mij net iets te opvallend voor in het dagelijks leven. Mijn ervaring met deze lipsticks is dat ze prima blijven zitten, zoals je van een lippenstift mag verwachten. Na eten of drinken moet je natuurlijk wel even bijwerken.

Welke kleur is jouw favoriet?

Meer informatie

Deze B.A.E. by HEMA lipsticks zijn vegan en verkrijgbaar in drie kleuren. Ze kosten € 5,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij je lokale HEMA en natuurlijk via HEMA.nl.

— Liever de reguliere HEMA lipsticks? Bekijk het artikel over de vernieuwde formule hier: Persbericht: HEMA Moisturising lipsticks! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

HEMA BAE make-up banner

2 reacties op “Review: B.A.E. by HEMA lipsticks kerst 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top