Review: Benefit They’re Real Magnet mascara

Een paar weken geleden was het een hele hype: de lancering van de nieuwste mascara van Benefit: They’re real Magnet! Ik zag verbluffende voor- en nafoto’s dus moest hem natuurlijk ook proberen! In dit artikel lees je erover en zie je het resultaat. Kijk verder!

Benefit They're Real! Magnet mascara

Benefit Cosmetics heeft al een aantal mascara’s in haar assortiment. Zowel voor krullende wimpers als voor extra lengte. Het nieuwste product is een uitbreiding op de They’re Real-serie. De telg heeft de naam They’re Real! Magnet mascara gekregen. Benieuwd naar de andere mascara’s en de They’re Real! Tinted Primer? Neem dan vooral een kijkje bij dit artikel: Beauty Battle! Vergelijking van Benefit mascara’s.

De verpakking en beloftes

Er zijn twee formaten te koop: de full size van 8,5 gram en de mini van 4,5 gram. Ik heb nog zoveel mascara’s (ongeopend) liggen, dat ik het niet naar mezelf kon verantwoorden om de full size te kopen. Ik kocht dus de mini variant om hem te kunnen proberen.

Hij komt in een kartonnen doosje in zilver en rood. Daarop staat veel tekst, helemaal in stijl van Benefit’s andere producten. Het borsteltje van de They’re Real! Magnet mascara schijnt magnetisch geladen te zijn waardoor de mascara-formule je wimpers verlengt.

Nieuwe Benefit Cosmetics mascara verpakking
Belofte magnet mascara

De mascara zou 36 uur netjes op je wimpers blijven zitten, zonder af te geven. Ik vraag me af of mensen vaak hun mascara 36 uur achter elkaar op hebben, maar het is een grote belofte met hoge verwachtingen als gevolg. Ik was dan ook erg benieuwd!

De Benefit Magnet mascara

De mascara zit in een toepasselijke huls: Hij heeft een vorm die doet denken aan originele Benefit They’re Real mascara, maar iets lichter en met een magnet op de dop. Erg leuk, zo onderscheidt hij zich meteen van de andere mascara’s en herken je hem goed.

Nieuwe Benefit They're Real magnet mascara
Detail magnet lengthening mascara

De applicator heeft siliconen ‘haartjes’ waarmee je wimpers gesepareerd worden. Dit soort borsteltjes vind ik meestal wel fijn.

Applicator siliconen borsteltje

De magnetische kern van de applicator zou reageren op de speciale formule van de mascara waardoor je wimpers langer lijken. Ik wilde dat natuurlijk proberen en was toch wel verbaasd toen een magneet gewoon aan de mascara-applicator bleef hangen!

Magnetische kern mascara applicator

De magnetische mascara in gebruik

Het aanbrengen van de mascara ging eenvoudig. Mijn wimpers worden inderdaad goed gescheiden van elkaar en lijken ook langer te worden. Van mezelf heb ik amper krul, dus een mascara moet van goeden huize komen om mijn wimpers te laten knallen. Hieronder zie je bovenaan mijn wimpers zonder mascara. Er onder met één laag Benefit They’re Real Magnet mascara en onderaan met twee lagen.

Effect Benefit magnet na 1 en 2 laagjes

Het effect is bij mij niet zo fantastisch als bij sommige anderen, vooral omdat mijn eigen wimpers vrij kort en recht zijn denk ik. Maar op de middelste rij foto’s zie ik toch wel duidelijk verschil. Ze worden inderdaad ‘gelift’ waardoor ze meer omhoog staan!

Een tweede laag vind ik persoonlijk niet zo’n succes. Mijn wimpers plakten al snel wat aan elkaar, dus ik houd het voortaan bij één laag!

De mascara droogt snel en zat aan het einde van de dag nog precies zoals ik hem had aangebracht. Om de 36-uurs belofte te testen ben ik zelfs gaan slapen met mijn mascara nog op (tsja, je moet er wat voor over hebben). ’s Ochtends zat het natuurlijk niet heel netjes meer, er waren wat vage vlekken ontstaan onder mijn ogen. Toch zat op mijn wimpers wel nog steeds wat mascara. Al was het effect natuurlijk niet zo groot meer als toen ik hem net had aangebracht.

Meer informatie

Ben je benieuwd hoe de Benefit They’re Real Magnet mascara op jouw wimpers zal werken? Je koopt de mascara bijvoorbeeld bij Douglas. De full size van 8,5 gram kost € 30,41 , de mini van 4,5 gram (die je in dit artikel ziet) kost daar € 17,01. De Magnet mascara bevat provitamine B5 om je wimpers te voeden en te versterken.

Heb jij hem al geprobeerd?

— Meer lezen over Benefit? Bekijk dan ook eens deze artikelen: Benefit adventskalender 2020 unboxing! en Beauty Battle! Vergelijking van Benefit mascara’s. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top